8. sep. 2010

Papirčkanje z namenom

Po dolgem času sem se zopet prikopala do papirčkov. Zgodilo se je zato, ker sta imeli dve sodelavki rojstni dan in smo jima za darilca kupile, eni darilni bon in drugi karto za koncert. Pa so mi rekle, če bi lahko jaz to v kakšno barvno kuverto zapakirala... Ja itak.. ko sem začela razmišljati (kar se seveda zgodi vedno) sem se odločila, da samo kuverta pa ne bo... in sem se lotila s stvarmi, ki sem jih imela na dosegu roke. Trenutno so namreč vse zadeve za papirčkanje zakopane pot hribčki in gorami blaga..
Pa sem le nekaj spackala, ni ravno primerljivo s zadevami, ki jih s papirjem čarate nekatere izmed vas, je pa malce drugačna kuverta za darilni bon in glede na situacijo sem zadovoljna.

Prvo je v stilu LO - rolica je karta za koncert.

Druga pa je velika kuverta zašita z zlato nitjo. Malce embisirana, malce distresana,... In ker sta moji punčki pridno spančkali in ker sem imela še nekaj energije sem zašila še eno torbico za novopečeno mamico, da bo lahko vanjo spravila pleničke, mokre robčke in še kaj.. Velika je dobrih 20 x 20cm.

8 komentarjev:

 1. Kkako dobr aideja z notami in zvito karto. Torbica je pa prekrasna, živahna, pisana in uporabna!

  OdgovoriIzbriši
 2. Prav super si naredila tisto z notami, tako da se lahko komot kosaš s komerkoli od nas. Pa tudi kuverta mi je zanimiva z vsemi tehnikami, ki si jih uporabla. Pri torbicah pa si itak carica.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasna torbica, koliko ljubezni je v njej!

  OdgovoriIzbriši
 4. Obe čestitki sta zelo lepi!!Prva je tako zanimiva!!!Torbica pa kot smo je vajeni pri tebi-super!!!

  OdgovoriIzbriši
 5. ......(zdaj pobiram čeljust z mize)....(zdaj sem pa brez besed od navdušenja)...

  OdgovoriIzbriši
 6. Ta s slončkom mi je najnaj najlepša!

  OdgovoriIzbriši
 7. Vse kar si ustvarila je čudovito.

  OdgovoriIzbriši