17. dec. 2011

Ko kuhinja postane delavnica

Zadnjih 10 dni ni bilo ravno  sproščujočih, saj je moja ta mlajša pikica zbolela za škrlatinko in ker  ji visoka temperatura lahko povzroči vročinske krče in ji je sirup zelo težko dati, saj se je na začetku upirala z vsemi štirimi, sem ostala doma z njo da sva se malce crkljali in pregnali bacilčke. Ko je vročina popustila se je pričela zopet malce igrati in takrat sem šivalnico počasi začela seliti kar v kuhinjo, saj sem morala narediti kakšno zadevico, če sem se želela udeležiti adventnega sejma. Nastala je kar luštna družinica torbičk.

Napadla me je rdeče-belo-črna pikasta kombinacija in kar nekaj jih je nastalo

Končno sem zopet naredila denarnico

Potem sem potrebovala energijo slonov

Prvič sem delala drobižnice

Nastala je tudi družinica manjših toaletk
Velikih toaletk
Še ena s sovico

Nekaj oblekic za GSM-jčke


In s Tijo sva naredili kar lepo družinico mavričnih drevesc. Idejo sem dobila v naši lokalni hobi trgovinici in je čakala, da se je lotim.

Tako pripravljena sem bila na adventni sejem v Stanežičah, ki se je zgodil danes... Foto reportažica si zasluži posebno objavo, ki sledi kmalu za tole...


Lepo bodite!

5 komentarjev:

  1. Prelijepe su ti sve! PRELIJEPE! Prvo sam mislila da su te crno-bijelo-crveno točkaste najljepše, no kako sam listala slike - aaaaa, čim vidim novu - ta mi je najljepša! Prekrasno radiš!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovite stvari. Upam, da se otrok počuti že kaj bolje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakšne lepe stvari sta pripravili. Smrekice pa so nadvse lepe.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovitooooooo!
    Upam, da ste sedaj zopet vsi zdravi! Pričarajte si kaj čarobnega. Ustvarjanega. Dišečega. Vašega.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ojli bojli! Prekrasne stvari, kot vedno! So mi oči iz jamic padle, ko sem zagledala pikčaste, črno-rdeče torbičke. Upam, da je kakšna prišla nazaj domov s sejma... :)
    Če je še kakšna na voljo, se priporočam... :)

    OdgovoriIzbriši