23. mar. 2015

Mavrična je še tu..

Najprej en lep pozdravček vsem!

Kar precej časa je preteklo od moje zadnje objave. Ker ne najdem več pravega časa, da bi se vsedla za računalnik tudi beseda ne steče kot bi želela. Vsake toliko še malo pokukam kaj lepega ustvarjate in si vedno obljubim, da bloga ne bom zanemarila pa kljub temu, ostane samo pri tem.

V času, ki je pretekel se je zgodilo marsikaj in pot me je odnesla popolnoma v barve in druženje s šivalnimi stroji. V novembru sem stopila na samostojno pot in ustvarjam pod imenom Mavrična ustvarjalnica. Kot vsi začetki, tudi ta ni bil lahek, saj je bilo potrebno urediti prostore in se navaditi na nov, drugačen ritem življenja.

Dobra stvar vsega je, da neizmerno uživam, ko ustvarjam in največja nagrada in motvacija so zadovoljne stranke oz. uporabniki mojih izdelkov. Zanimivo je spoznavanje novega kroga ljudi in predvsem spoznavanje same sebe in tega kaj zmorem in seveda tudi česa ne.

Najbolj me še vedno veseli, da lahko ustvarjam za otroke in seveda tudi še z otroki. Delavnic imam sicer manj ampak tudi za to še pride čas.

Bolj pridna sem pri objavah na moji FB strani  mavricna ustvarjalnica dobrodošli ste, da malce pokukate.. bom vesela.

Naj pokažem samo delček zadnjih projektov.

Lepo bodite in ostanite ustvarjalni!
Andreja


4 komentarji:

  1. Vse dobro in lepo na novi poti. Želim ti čimveč zadovoljnih strank. Kar pa ni problem, saj so tvoje zašite mojstrovine prava paša za oči.

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim, da ti nova pot ustvarjanja prinese obilo zadovoljstva in seveda tudi uspešnosti, kar pa na vse videno mislim, ne bo problem. Imaš tako čudovite izdelke, da jih je veselje pogledati. Nikar nas pa popolnoma ne zanemari, le poglej še kdaj k nam. En lep pozdrav in vse dobro ti želim:)) Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo sem vesela za tvojo novo samostojno pot in verjamem, da ti lahko uspe, saj so tvoji izdelki nekaj posebnega in čudovitega. Držim pesti in ti želim vse vse dobro.

    OdgovoriIzbriši
  4. Andreja, veliko uspeha na samostojni poti. Izdelki so čudoviti. Lp

    OdgovoriIzbriši