1. dec. 2010

Na hitro

Se zdi samo meni, ali so imeli novembrski in imajo sedaj decembrski dnevi res manj ur? Mene je namreč popolnoma povozil čas. Nič ne uspem narediti, dokončati, začeti, tudi vaše prekrasne objave berem tako kampanjsko, začnem, pa moram nehati, pa potem zopet iščem kje sem ostala,... dejansko kradem trenutke, da lahko malo pošnofam kaj počnete in se naslajam nad bleščečimi stvaritvami oz. "bleščečimi lepotkami" kot pravi srakica v eni risanki.

Oglašam se samo toliko, da se iz srca zahvalim prekrasnim ustvarjalkam in blogericam, ki so mi v tem tednu podarile nagradice. To so AlenkaSimonaJanjaUnikat in Mare. Iz srca vam hvala in zelo sem jih vesela, saj mi pomenijo neko priznanje za moje delo in ustvarjanje oz. že samo občutek, da ste me opazile je lep.

Vse nagradice spremljajo nalogice. Ampak veliko sem že napisala o sebi, tako da se ne bi ponavljala, pa tudi pri izboru za podelitev nagradic imam težave. Vse ki vas spremljam ste pri meni nekaj posebnega in spremljam vas, ker rada  pogledam vaše prelepe izdelke, zato vam poklanjam te tri nagradice. Prilepite si jih na svoj blog in vedite, da ste jih prejele ker ste posebne in unikatne.

Pa še nekaj toaletk oz. večjih peresnic vam pokažem





Lepo se imejte!

5 komentarjev:

  1. Iiiiiii, na slončke je!! A je še fraj? Al je že noge dobila? A loh js? Pliiiiiz? (Malo ur, ja. Premalo. Zmir manj. Kdo si je to zmislu?)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dnevo so absolutno prekratki za vse decemberske obveznosti. Vsako leto si rečem, da bom naslednje leto začela z pripravami prej, pa mi vedno vse v vodo pade in delam v zadnjem trenutku :(

    Luštne toaletke in ta zadnja s slončki je res naj, naj...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja res, kot bi pisala tudi sama...Toaletke so čudovite, prva in zadnja sploh!!! LP

    OdgovoriIzbriši
  4. mene je total povozilo. me že mala ustvarjalna panika prijamlja, ker še vedno nimam blage kakšne voščilnice bom letos pošiljala..
    super peresnice. tale s slončki je res zabavna. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. A da imajo manj ur?
    Pa vseeno si naredila vsaj 4 izdelek. Meni se zdi, da se ti sploh ne znaš ustavit:). Pogledaš eno stvar in dokler ni vsaj 10 izdelkov se sploh ne ustaviš. Zelo pohvalno. Si živ navdih in inspiracija! Le tako naprej!
    Če pa si kdaj privoščiš malo odmora, pa le brez slabe vesti:-).

    OdgovoriIzbriši