28. mar. 2011

Nekaj novosti...

Dolgoooo je trajalo, da sem dokončala že davno začete projekte. Najprej je minila cela večnost da sem delavnico spravila v stanje, da lahko zopet kaj počnem, potem pa me kar z lepega zagrabi in me uščipne v desni lopatici, kar povzroči, da me boli cela desna roka in me čaka še kup nekih preiskav. Teden na bolniški mi je prinesel kar nekaj počitka, nekaj malega sem poskušala tudi šivati ampak ni šlo prav gladko, saj roka hitro začne boleti,.. ah

No pa da neham jamrati in predstavim novosti.

Najprej je albumček s fotografijami šivanih izdelkov dobil temu primerno oblekico.Potem pa sem uspela dokončati dve borši

tole je prva z obeh straniIn tole je druga z obeh straniSama pa zadnje čase  rada nosim malo manjše torbičke, tako na "poštarski način". In končno sem zvlekla skupaj že davno zasnovano idejo in nastal je tale demo modelček, ki že veselo vandra naokoli na moji rami14 komentarjev:

 1. Mavrično pisano, luštno za oko in verjetno krasno za nositi. Zadnja, demo torbica je enkratna in verjamem, da bo nastala še kakšna.

  OdgovoriIzbriši
 2. Upam, da ti bo roka kmalu popolnoma služila. Ta albumček je super ideja in imaš tako na kupu vse, kar si naredila, pa tako krasno oblekico ima. Nad tvojimi torbami pa sem itak zmeraj navdušena in ta tvoj prototip je krasen.

  OdgovoriIzbriši
 3. nadam se da ti je sad već bolje:))...
  tvoje torbe su uvijek jednako vesele i posebne ali album je genijalan:))..super ideja da na takav način individualiziraš album:)))....
  M...

  OdgovoriIzbriši
 4. Uauuu ovitek za album - krasna ideja. Torbice pa kot zmeraj, mavrično čudovite, tale zadnja mi je sploh všeč, zelo všeč

  OdgovoriIzbriši
 5. Super novosti si si omislila. Predvsem ta malo tobička mi je všeč. Pa naj se tvoja roka čim preje pozdravi. Tudi zato, da bomo občudovali novosti na tvojem blogu in v živo.

  Bodi lepo, Tanja

  OdgovoriIzbriši
 6. Veliko lepega je zopet pri tebi na ogled :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. Zelo lep album in tudi torbice so pisane, razigrane ... tvoje :)). Čuvaj se. Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Luuuuštnoooo, itak. :) Ta zadnja torbica mi je pa še prav posebej všeč. Kot nalašč za vandranje po mestu.

  OdgovoriIzbriši
 9. Zaljubila sem se... Res, v poštarsko!!

  OdgovoriIzbriši
 10. Želim ti čim prejšnje okrevanje in upam, da ni nič hujšega tole s tvojo lopatico...
  Krasne stvari si ustvarila, meni je najbolj 'kjut' oblečen fotoalbumček.

  OdgovoriIzbriši
 11. Hitro se pozdravi, da ne bo več zoprne bolečine. In tista ta zadnja poštarska mi je še posebej všeč.

  OdgovoriIzbriši
 12. Poznam ta občutek, ko nekaj začneš in ni časa ali volje za dokončanje, no, v tvojem primeru pa bolečine - upam, da so že minile.
  Poštarska torba je tudi meni zelo všeč. Črna in z živimi pikami ter ptičkom. Lepo.

  OdgovoriIzbriši
 13. Tele tamale torbice so mi tako luštne, sicer je pa vse, kar pride izpod tvojih rok luštno in mavrično. Upam, da se bo roka hitro pozdravila!

  OdgovoriIzbriši