13. jul. 2011

ODKLOP

Ujela sem se v časovno zanko, ki kar ni in ni hotela popustiti in mi dati dihati. Potem so bila tukaj še razočaranja nad birokracijo s katero se borimo pri vpisu naše Alje v vrtec, razočaranje nad zdravniškim osebjem, predvsem nad ošabnostjo medicinske sestre in konec koncev še šok ob spoznanju, da prijatelj, ki misliš da je prijatelj to ni, oziroma da so tvoje vrednote drugačne kot,... ah pa ne bom pogrevala... Vsi se včasih znajdemo v situaciji, ko se nam stvari kar kopičijo in kopičijo, potem pa poči in nekaj se mora zgoditi... 

Pri nas se je odklop. 


Večer pred odhodom sta nastali še dve torbički za moji punčki, da sta lahko pripravili osebne malenkosti za na pot..

Šest ur vožnje po skoraj prazni cesti in prišli smo na cilj kjer nas je čakalo..



Ampak teden dni prehitro mine. Je pa dovolj, da si malo odpočiješ, se nadihaš drugačnega zraka, odpočiješ preobremenjene misli, zaceliš kakšno ranico ali dve predvsem pa se ti nikamor ne mudi...


Pot nazaj je bila primerna še za peturni sprehod skozi kreacijo narave. Tukaj je narava res uporabila barve, ki se jim res lahko reče barve. 
Če še niste bile, priporočam da si za ogled vzamete časa cel dan, da boste lahko malce posedele ob teh naravnih lepotkah kjer se sigurnu utrne kakšna kreativna ideja..














Odsvetujem pa "Plitvički hamburger" ☺


Uživajte v vsem kar počnete in privoščite si tudi ve kakšen odklop. Prav paše, pa čeprav hitro mine. 

14 komentarjev:

  1. ...žao mi je što si se u toliko toga morala razočarati. Dijelim s tobom, iako ne znam o čemu s e radi, razočaranje nad upisom u vrtić... i tako... dijelim i uzdahe nad Plitvicama!
    Noge još ne močim u moru, samo u lavoru da postanu mekše :)))
    Torbice su SLATKICE! Kao i curke!
    Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Puncam si naredila zelo lušni torbici. Odklop pa vedno paše, ob morju pa sploh. Plitvice bi si šla pa tudi jaz ogledat. Baje sem že bila, ampak spomnim se ne pa prav nič...

    OdgovoriIzbriši
  3. Deklici imasta tako krasni torbici, vidim, da sta bili navdušeni :))) Ja, pridejo trenutki ali dnevi v življenju, ki nam niso naklonjeni in žal mi je, da ste morali dati vse to skozi. Vsaj dopust vam je bil v olajšanje. Sedaj pa s polno paro naprej in želim vam lep preostanek poletja, brez skrbi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh, si mi naredila lušte za en odklop na morju. Upam, da so težave sedaj manjše ali pa že za vami. Torbici za tvoji deklici sta čudoviti!

    OdgovoriIzbriši
  5. Neverjetna si! Kako ti je uspelo zadnji dan pred odhodom sešiti še dve tako mavrični, čudoviti torbici! Lepo da ste si privoščili pravi odklop in upam, da so tudi vse težave sedaj videti manjše. Včasih se nam pač res vse preveč na enkrat nabere.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ko je vsega preveč, ni boljšega kot totalen odklop in uživanje z najbližjimi. Upam, da je sedaj že malo lažje, če ni, držim pesti in si močno želim, da kmalu bo. :)
    Hamburger-hvala za opozorilo. :(

    Torbici sta krasni in mali dve sta sigurno ponosno paradirali z njima.

    OdgovoriIzbriši
  7. Včasih ustvarjanje prinese trenutek pozabe.. ali dva. In za tile dve torbici se je splačalo potrudit, super sta.
    Čas zaceli, da manj boli, pozabimo ponavadi ne. Verjamem, da je odklop pasal :)
    Nas po šestih urah vožnje čakajo ponavadi še štiri ure trajekta :) Ampak se splača.
    Tako kot se je vam.
    Uživajte v poletju.

    OdgovoriIzbriši
  8. Odklop mora biti.
    Je potem ko se vklopimo vse malo lažje in veliko stvari vidimo z drugačnega kota.

    Torbici sta pa pravi cuker :) .


    lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Waw, kake fotke, vidim, da je bil to res pravi odklop!

    OdgovoriIzbriši
  10. Res hvala vsem za lepe in tople besede. Res dobro denejo♥

    OdgovoriIzbriši
  11. Andreja, verjamem, da je sedaj že malce bolje. Nekaj je zagotovo pozdravil čas, nekaj morje in oddih. Vedno paše. Tudi sama razmišljam, kako ti je uspelo zadnji dan zašit še dve taki cart torbici. Superca si!!!!
    Naj bodo tvoje misli pozitivne. V objemu sonca!

    OdgovoriIzbriši
  12. Andreja, upam, da si si res odpočila in nabrala nove energije. Torbici sta krasni in očke prejemnic sta ti zagotovo poplačali vse. Drži se!

    OdgovoriIzbriši
  13. Krasna objava v sliki in besedi. Želim, da vsa tudi grenka spoznanja obrodijo nekaj, zaradi česar je bilo vredno "iti" skozi. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  14. Krasen dopust, čeprav kratek! Upam, da ti je prinesel veliko lepih trenutkov in svežih idej.
    Tudi jaz sem bila pred kratkim straaaašno razočarana nad določenimi ljudmi in se skušam kontrolirati, da se ne spustim na njihov nivo. Tudi jaz bi rada kaj rekla na glas, po drugi strani si pa rečem, da ni vredno (moje energije in časa).
    No, jaz verjamem (čeprav sva se srečali na kratko), da si zlata in da stremiš k pozitivnemu, zato te podpiram. Ne se dat!
    Upam, da ste zdravi in da boste še uživali poletje, kolikor se le da...

    OdgovoriIzbriši