30. dec. 2011

Zadnja objava letos in drugi del bonbončka

No pa se počasi končuje tole utrujeno staro leto in kmalu, res kmalu se bomo učili pisati 2012. Tole je moja zadnja objava. Ustvarjalnega nimam pokazati kaj veliko, ker se je vse odvijalo tako hitro, da je ušlo fotoaparatu. Smo pa uspeli narediti vse stvari ki so bile seveda "nujne".

Okrasili smo drevesce

Božiček nas je obiskal in pustil kup drobnih pozornosti za nas in naše najdražje

Končno mi je uspela peka muffinčkov.. Uspela pomeni da so se "dvignili"☺

In res letos prav nespodobno pozno, smo s princeskama dokončale izdelavo novoletnih voščilnic. Popolnoma preproste ampak v našem stilu☺

In pa ne pozabite na BONBONČEK , ki ga podarjam. Ob tej priliki vam pokažem še drugi del nagrade. Kot sem napisala je poleg torbice še ustvarjalna revija "101 patchwork" - 190 strani ustvarjalnih idej s kroji. Takole izgleda

Več o reviji pa si lahko preberete  TUKAJ.

Žreb prestavljam na 01.01.2012 - tako sem prvič uporabila novo letnico☺ Vse kar morate narediti je da pod bonbončkovo objavo napišete kaj temu času primernega.

V letu 2012 pa vam iz srce želim vse najlepše, veliko ustvarjalnih uric, veliko srečnih trenutkov in predvsem da je leto 2012 prijazno z vami. Imejte se radi!
Andreja

15 komentarjev:

  1. Lepe voščilnice se ustvarile! In krasno so ti uspeli mafini - če so bili dobri vsaj pol toliko kot so lepi, so bili za prste polizat ;-).

    O, in tudi drugi del bonbončka je hudo vabljiv!

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo kako ste bili pridni in pri vas je že vse tipi topi za prihod novega leta :-))
    Krasne voščitke in doma imaš že prave mojstre!
    Tale drugi del bonbončka mi je zelo zelo všeč, držim pesti :-))))

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja, srečno leto, ki prihaja, tudi tebi in tvojim. Naj bo uspešno in mavrično.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res imaš zelo pridni pomočnici. Izdelali sta zelo lepe voščilnice.
    Bravo za muffine! Izgledajo zelo mamljivi.
    Tudi bonbonček je zelo mamljiv!
    Za konec leta vam želim srečno, zdravo, uspešno in še eno zelo ustvarjalno leto. Prav lepo je pogledati kaj nastaja pod malimi ustvarjalnimi prstki. Mami pa itak kapo dol.

    OdgovoriIzbriši
  5. Res boste v blišču stopili v novo leto. Naj bo lepo, zdravo veselo, slastno(kot uspeli muffini:):):)) in mavrično! Barvito in pisano , zanimivo in živahno,.....Revija,...mmmmm bi jo rada prelistala in ugotavljala, kaj bi bila zmožna narediti, kaj bi morala poskusiti, kaj je nemogoče,......

    OdgovoriIzbriši
  6. No, pa da se podpišem še pod drugi del bonbončka :) Super je. Izdelale ste pa tudi prisrčne voščilnice in mafini zgledajo mamljivi ;) Jaz pa ti namesto bonbončka pošiljam povezavo do odličnih mafinov, ki ne da so samo odlični, so tudi paša za oči :) http://receptiizmojebiljeznice.blogspot.com/2009/09/cokoldani-muffini-sa-srcem-od-kokosa-by.html

    Vse lepo v prijhajajočem letu.

    P.S. Slikca s povezavo do tvojega bonbončka pa tudi krasi mojo stran ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo pridne ste bile.Tudi ta bonbonček je superca!!! Vse najlepše v novem letu ŽELIM TEBI IN SEVEDA TVOJI DRUŽINI.UŽIVAJTE!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepe praznike in Ustvarjalno, pestro in barvito leto 2012 želim tebi in tvojim. In hvaaaalaaaaa za vse! (Vedno te nosim s sabo v srcu, mojo hvaležnost se ne da opisati - res hvala ker si mi polepšala in obogatila leto 2011!)

    OdgovoriIzbriši
  9. Mmmmm mufini-zelo vabljivi, zdajle bi mi prav pasal ob kavici in vem, da bi bil zelo dober, ker nazadnje, ko sem jedla tvojega čokoladnega, sem si uspela izborit celo en griz :-) ostalo je pohrustal moj sin :-)
    Andreja, voščilnice so prečudovite. Če ti ostane kaj časa, se priporočam, da nam opišeš postopek izdelave za vse tiste nevešče :-) :-(
    Vsa pohvala tvojim pomagačem!!!
    Lepo preživite zadnji dan v letu 2011. Srečno!
    LP, Lidija

    OdgovoriIzbriši
  10. Mafini izgledajo prav mamljivo. S svojima princeskama pa ste izdelale čudovite voščilnice - zelo so mi všeč prelivajoče barve na njih.

    Vsem skupaj želim čudovito ustvarjalno novo leto.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ko sem postavljala smrekico sem se spomnila nate, saj je med okraski bil tudi tvoj oranžni okrasek z angelom, ki si mi ga poslala lani in prav razveselila sem se znova. Zelo zabavno, ko že pozabiš kaj vse imaš :))) Koliko daril je bilo pod vašo smrekico, ste bili pa res pridni. Andreja, tudi vam želim eno super veselo, zdravo, zabavno in dobro leto.

    OdgovoriIzbriši
  12. Andreja, hvala za čudovit utrinek dneva! Ustvarjalke, ni kaj!
    Naj bo leto takšno, kot si ga želite!

    OdgovoriIzbriši
  13. Andreja, tudi tebi želim v 2012 veliko ustvarjalnih uric, z otroki ali pa brez, in si kar mislim, kako lepo dišijo tistile mafinčki! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. čudovito vzdušje! škoda da so prazniki mimo, ob fotkah me zagrabi nostalgija:)

    OdgovoriIzbriši
  15. Bonbonček sem zamudila, vidim pa, da ste imele krasne božičkove delavnice.

    OdgovoriIzbriši