6. maj 2010

NOVA IGRAČKA, NOVI TORBICI

Včeraj sem si kupila novo igračko, verjetno jo že mnoge imate, zame pa je bila pravo presenečenje. Reče se ji HOT-FIX pištola, dobiš jo v kompletu s 1600 kamenčki, uporabna je za lepljenje na blago, usnje, pluto, les, papir,... izgleda pa takole:

In ker je potrebno nove zadeve pač hitro preizkusiti kako delujejo, sem komaj čakala da sta moji princeski zaspali, da sem se lahko podala v kletne prostore. Mašinca je brnela kar pozno v noč, nastali pa sta dve torbici.

Prva je namenjena nošenju otroških pleničk in robčkov. Sem namreč ena izmed tistih katerih ročna torbica je v bistvu potovalna torba in ker imam še dojenčico se količina zadev v torbi še poveča. Dostkrat imam preveč pleničk in ostale šarice s seboj (ker so pač v mnogih vrečkicah,..) pa niti ne vem. In red bom sedaj imela s tole torbico. Ravno prav je velika za nekaj pleničk, velike mokre robčke, kremico in kakšen bodi.


In pa seveda detajli z "novo igračko"


Druga torbica pa je namenjena zopet večim zadevicam. Je v obliki sladolednega korneta in zelo lepo vanjo pašejo npr. flomastri....

4 komentarji:

  1. Čestitke za novo igračko. Vidim, da si jo uporabila na čudovitih izdelkih. Obe torbici sta noro dobri!

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam s Heleno, res si dobro uporabila novo igračko, sploh ta kornet mi je takooo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hura za novo igračko in tale dva šivana izdelka sta čudovita :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Super nova igračka. Zdaj bodo lahko tvoji izdelki poleg barv imeli tudi nekaj blščic. Všeč so mi tvoje šivarije.

    OdgovoriIzbriši