25. jun. 2010

Prvi poskusi



Kot sem že omenila sem v času "neustvarjanja" za svoj hobi skrbela tako, da sem hrčkala razne ideje, tutoriale in naročala zadevice po internetu. Danes se je pokazala prilika, da preizkusim nekaj novosti.



Najprej sem se lotila kozmetične torbice s kovinskim zapiralom. Takole je nastala prva, popolnoma po navodilih in kroju ki sem ga naročila



Potem sem se lotila še ene v malce prirejeni "moji verziji". Torej več vrst blaga, polnilo in dekoracija.

 


In ker mi še kar ni bilo dovolj, sem se odločila da se prvič preizkusim še z veliko torbo. Tudi za to sem imela naročen kroj. Ko sem naročala sem imela občutek, da bo cela zadeva malce manjša. No nastala je kar konkretno velika torba - ravno prava za vso šaro ki jo vedno nosim s seboj... Kroj je izvrsten, zelo lepo se je vse sestavilo skupaj. Kombinirala pa sem platno, svilo in usnje.



Da se bolje vidi velikost, sem prosila še Tijo da si jo da na ramico



Ker je torba že tako zelo pisana, sem ji samo na zadnji, bolj stranski strani kot dekoracijo dodala svileno rožico



V delu imam še eno srednje veliko, ki pa mi je povzročila nemalo težav. Ne gre in ne gre lepo skupaj. Kroj zanjo sem prav tako naročila ampak so navodila tako površinska in samo tekstovna, da si bolj ali manj prepuščen svoji presoji. Kar nekaj časa sem obračalain vrtela in kombinirala, pa mi ni ratalo. Odločila sem se, da jo bom do polovice razdrla in jo nekako dokončala. Upam da kmalu..

10 komentarjev:

  1. Prekrasno draga Andreja imaš zlatne ruke!!!
    Oduševljena sam!
    Šaljem ti veliku pusu i samo nastavi tako dalje.
    Zondra Art

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse si super sešila, najbolj mi je všeč tvoja različica kozmetične torbice. Me pa zanima, če ni skrivnost kje si naročila blago ker mi je zeloo všeč. lp
    (pa hitro spet kaj pokaži)

    OdgovoriIzbriši
  3. O vau kaj vse ne zašiješ. Tisti prvi dve sta mi tako všeč s tistimi kovinskimi zapirali, kot so včasih bile, jim da nek poseben pečat se mi zdi. Ta druga pa je itak zakon, obožujem velike torbe. In krasen material je, s super potiski..

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito, velika torba je krasna, saj boš v njo pospravila res ogromno, male denarnice pa so s tem zapiranjem res čudovite :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Same super lepe uporabne stvari. Tiste torbice s kovinskim zapiralom so mi še posebej všeč, ker me spominjajo na neke minule čase in imajo pridih nostalgičnih spominov.
    Ta velika torba pa je zakon! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Wauuuu, jaz sem pa v prvo sliko padla :) Mi je prav žal, da se ne da malo obrnit okoli, pa z drugega zornega kota pogledat, pa blago potipat :))) Ni lepšega od novih in novih paketkov v nabiralniku.. ko prviš v roke primeš, kar si na netu kupil. In po tihem upaš, da je kvaliteta, kot si pričakoval :))))))
    Je pa tudi meni bolj všeč tvoja izpeljanka torbice z zapiralom. Torba je pa sploh ful huda, nekaj tako velikega si moram tudi jaz omislit. V tole mojo miniaturco nič ne gre :(
    Pa kroj za ono mini torbico, ki sem jo pred kratkim preskusila,vidim, da imaš tudi :)
    je videti, da bo obiskovanje tvojega bloga še naprej tako zanimivo, kot do sedaj.

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj, kako lepe in uporabne stvari! Pri tvojih kreacijah mi je všeč, da so vedno tako žive, optimistične, polne življenja. Pravi užitek jih je pogledati, kaj šele uporabljati!
    Tudi sam bi rada kaj šivala in me zanima, kje si naročila kroje. Bom zelo hvaležna za namig!
    Že v naprej hvala!

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepi izdelki, najbolj mi je všeč druga torbica s sovicami. Krasne stvari izdeluješ, sem malo kukala po tvojem blogu. Sem videla, da si tudi ti obiskala mojega. Dobrodošla!

    OdgovoriIzbriši
  9. Vau, kako lepe torbice!!! Blago mi je strašno všeč. Res, super!

    OdgovoriIzbriši
  10. Uau kakšne luštne stvari. Najbolj sta me navdušili prvi dve toaletni torbici s kovinskim zapiralom. Se mi pa zdi prava znanstvena fantastika kako srpaviš blago v tisto kovino. Je težko? Kje pa si kupila ta kovinska zapirala.

    Komaj čakam tvojih novih izdelkov.

    Bodi lepo, Tanja

    OdgovoriIzbriši