25. avg. 2010

ŽREB ZAKLJUČEN

No pa je prišel 25.08.2010. Dopust se je zaključil in priznam, da se ne bi branila še kakšnega tedna dalmatinskega tempa. Ampak kar je je. Sedaj se bom srečala z novimi izzivi, prvi večji bo, prvi šolski dan - imamo prvošolko - jupiii. Komaj že čakamo.

No in ko sem ravno pri izzivih, je bil pravi izziv tudi žrebanje tega bonbončka. Ne vem ali je kaj v zraku ampak moji pupici sta  danes kar precej "razigrani". Kakorkoli že, uspele smo izžrebati tri dobitnice in po najboljših možnostih sem dogajanje tudi dokumentirala....

Preden reportiram "trim"žreb, pa naj se še zahvalim za vse vaše lepe in vzpodbudne besede. So pravi balzam za mojo dušo.

Sedaj pa k dogajanju. Najprej sem imena vseh, ki ste pod objavico pustile komentarček napisala na listke, jih zložila in dala v škatlo (ki sem jo pobarvala na dopustu - to je bil višek mojega ustvarjanja :)).




Najprej smo žrebale "večnamembnico"


Tega se je lotila Tija


in izžrebala


Nadaljevale smo z žrebom steklenega prstančka. Tega se je prav zavzeto lotila Alja


Ko je imela listek v roki  pa je pobegnila, tako da sva jo s Tijo komaj ujeli in uspeli fotografirati, da je izžrebala


In nazadnje je Tija izžrebala še prejemnico verižice s steklenim obeskom, in sicer


Čestitke vsem trem in upam, da vam bodo moje prčkarijice všeč. Sedaj pa vse tri dobitnice samo še prosim, da mi na Mavricnaustvarjalnica@gmail.com pošljete svoje naslove, da vam pošljem paketke. Vladuška in Zondra pa mi prosim namignita še, katera barva vama je najljubša, da vama pošljem nakitek v vsaj približno ustreznem barvnem odtenku.

Hvala vsem, ki ste sodelovale pri tem prijetnem opravilu. Naslednji bonbonček bom podarjala pa pri 100-tki. Kakšni stotki? Nimam pojma. Morda pri stoti objavi, ali pa se pojavi še kaj povezanega s 100..kdo ve.

Ostanite ustvarjalne in naj tudi vam ustvarjanje pomeni delček tistega kar vam nihče nikoli ne more vzeti in naj bo najboljše zdravilo v bolehnih, osamljenih ali prenapornih dneh. Barve so življenje, življenje imamo pa samo eno - obarvajte ga kadar je le mogoče.

4 komentarji:

  1. Čestitke izžrebankam!!!In pohvala tvojima pomočnicama pri žrebu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke vsem dobitnica. Lušne vile za žreb imaš doma ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. JEEEEEE! Hvala Tii!!! Neizmerno ste mi polepšale dan!! Ne morem vam povedati, kako vesela sem darila in kako ZELO mi je všeč!! Hvala

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala što si me obavjestila, nisam ni znala!:)))
    E sada moram i nešto kupiti od tebe za moje cure.
    Pšaljem ti podatke na mail pa ćemo se sve dogovoriti.
    Pusa i još jednom velika hvala tebi i tvojoj curici.

    OdgovoriIzbriši