13. jun. 2011

Art market, po Ljubljanici in še malce ustvarjanja

Zadnje čase me stalno spremljajo neki servisi in potrebe po servisiranju. Avto že nekaj časa kriči in kliče serviserja, tako, da sem sedaj na cesti že tako glasna, da bo res potrebno zapeljati v kakšno avtomehanično delavnico, kar je najhuje, pa je v soboto serviserja začel klicati moj šivalni stroj. Ajej, ravno sem si uredila dve prosti urici, da hitro dokončam še eno poštarco, pa mi je odpovedal sodelovanje. Šmrk. Najhuje pa je ker ni časa, da bi človek vse to na hitro popedencal.

No, da ni vse tako črno pa se je iz servisa ponosno vrnil moj foto objektiv in sobota je bila kot nalašč za testiranje.

Kraj: Ljubljana - ART MARKET - Hm, kar malce me je presenetilo kako se je Art market skrčil. Smo že mislili da nič ni, potem pa smo nekaj metrov za vodnjakom le opazili prve stojnice. Malo jih je.. le kaj je razlog?







































Potem smo se sprehodili ob bregu Ljubljanice in opazovali ladjice 


In splet okoliščin je nanesel, da smo se punce kar naenkrat znašle na ladjici ☺ Prvič sem utrip ob Ljubljanici videla s te perspektive.








 Naj pokažem še poštarco ki sem jo uspela dokončati v prejšnjem tednu.


Včeraj pa sem po dolgem času papirčkala. Za Tijine sošolke in sošolce sem se za zaključek leta lotila narediti drobna darilca. Knjižna kazala. Vedela sem, da hočem sovice, da hočem velika kazala in da sem nekje enkrat nekaj podobnega že videla, se mi zdi da pri Urški (Urškin raj). Malce sem poguglala in res se pod rubriko "Knjižna kazala" kar bohoti idej. Začela sem sestavljati in izrezovati, pa se je izkazalo, da je to kar projekt, še posebno če se odločiš še za plastificiranje in da imajo sovice za punčke še mašnice in da jih je potrebno narediti vsaj 26. Na srečo je naokoli prišla Petra (Živeti ustvarjalno) in mi je hitro priskočila na pomoč. Nekaj po 22. uri sva zaključili. Jaz sem zadovoljna, kako bodo zadovoljni otroci pa bom videla v sredo☺

Lep ustvarjalen teden vam želim!

11 komentarjev:

  1. Krasen dan po Ljubljani ste si privoščile, super. Pa dela si tudi imela s temi kazali, si kar predstavljam, so pa lepa. Verjamem, da bodo otrokom zelo všeč. Upam, da čimprej urediš vse s serviserji.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ljubljana je prekrasna grad, kroz tvoje slike je još posebniji i ljepši. Torbe su jako lijepe kao i sve što ti napraviš.

    Lp. iz sunčane Rijeke

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, vožnjo z ladjico po LJ imam tudi jaz še na spisku želja.
    Upam, da šivalni stroj čimprej usposobiš, da lahko čimprej nadaljuješ s svojim ustvarjanjem!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sovice so čudovite in ena že označuje datum v mojem rokovniku, tu v službi:) Da o tem,kako sem ponosna, ko imam skorigirano taško(e) sploh ne omenjam... da pa imam novega šivalca...ni besed. HVALA!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasen izlet ste si privoščile. Kazala so tako cort, da bi ga imela tudi sama.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super izlet, puno lijepih stvari, a najdraže su mi sove! :)
    Pozz, Rea..

    OdgovoriIzbriši
  7. Ljubljana je zakon .. tnx za lepe fotke .. ki nam pokažejo v kako lepem mestu živimo .. včasih kar pozabimo ...)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Na Art M letos še nisem bila, si me pa razžalostila z novico, da je manj stojnic. Kot vidim po slikah, pa je tudi precej drugače kot včasih, ko sem se s fotkotom komolčkala bližje... Pogled z Ljubljanice tudi še nisem doživela - super je in kdo bi si mislil, da imamo želve namesto LJ zmajev! Srečno s serviserji in občudujem tvoj trud, da razveseljuješ Tijine sošolce in sošolke. Zelo si pozorna!
    Imej se lepo!

    OdgovoriIzbriši
  9. Preživele ste čudovit dan!Naredila si super reportažo in čudovita kazala-sovice!

    OdgovoriIzbriši
  10. ooooo lej jih lej..,tele sem pa že enkrat videla :) jaz sem jih nardila takrat za 2 razreda ;) jp res je rezanja;))

    OdgovoriIzbriši
  11. Odkar so Art Market preselili na breg, ni več to, kar je bil, kar je res škoda.
    Lušna knjižna kazalca si naredila. To je bilo kar precej dela, kaj?

    OdgovoriIzbriši