5. sep. 2011

Peresnica in kako smo izdelali magnetke

Ta vikend je končno zopet malo zadrdralo v moji delavnici. Tija je dobila novo peresnico in dodatno torbičko za shranjevanje flomastrov. 






















In imeli smo mini delavnico izdelovanja magnetkov za na hladilnik. Postopek sigurno že poznate ampak vseeno izgledalo je takole. Kupila sem nekaj podobnega Das masi, jo razvaljala in s pomočjo mojih punčk in modelčkov za piškotke smo pridelale kar lepo košarico figuric, ki so čakale na barvo. Hitro smo napisale sms sporočilca sosedicam ki so prihitele na pomoč  in tako je nastala mini delavnica barvanja. Vsi smo uživali. Takole pa je izgledalo:






























































Ko so končali z barvanjem, pa so si mali umetniki privoščili še osvežitev..
















Mi smo se imeli lepo in uživali in naši izdelki že krasijo naš hladilnik na katerem bo vse več listov, saj z novim šolskim letom prihaja cel kup novih urnikov: roditeljski sestanki, vabila na rojstne dni, tečaji izleti,.... le kako človek lahko vse obdrži v glavi brez magnetkov?☺ Mi jih sedaj imamo. Priviščite si takšno mini zabavico, je prav luštno!

8 komentarjev:

  1. Torbice su prekrasna a kreativna ekipa divna, sve pohvale tebi što na svoje princeze prenosiš ljubav prema umjetnosti i kretivnom izražavanju!
    Cure bravo, puse:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ideja za takšno otroško delavnico. Kamot bi lahko bila tudi za odrasle - za tiste, ki imajo v sebi otroško srce. Takšne pa smo menda kar vse ustvarjalke :)
    Peresnica in dodatna torbica sta tudi super.

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštne stvaritve! Cart barve! Domiselna ideja! Hvala za namig!Zares enostavno in z otroci vedno originalno!

    OdgovoriIzbriši
  4. pernice su odlične,bravo...lijepo je vidjeti kada netko radi sa djecom i budi im stvaralaštvo...s nijima je najljepše i najzabavnije...dječja mašta nema granica :-)))

    OdgovoriIzbriši
  5. pernice su odlične , jako maštovite a plavi uvojci su me opčinili , svako dobro za malu radionicu Milka

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako lušno, spontano in kreativno.
    Tako lepo je priti k tebi in se naužiti vseh teh živih barv in pisanosti.

    OdgovoriIzbriši