16. okt. 2011

Terapija po šoku

Kako pogosto uporabimo fraze "Saj me je skoraj kap", "Srce se mi je ustavilo", ... Danes sem vse to doživela. Nisem mogla dihati, grabila me je panika, strah me je povsem ohromil in brezglavo sem letala in z očmi iskala... moja majhno deklico. Ja naša Alja gre rada malo po svoje in danes je samo nekaj sekund nepozornosti povzročilo, da je v velikem trgovskem centru odšla po svoje...tja kjer so imeli tiste plišaste konjčke za jahanje. Vsi smo bili tam, Tija, moj mož in jaz, pa nas je vse prehitela. Se mi zdi, da od šoka še sedaj nisem čisto dobro prišla k sebi. Ko samo pomislim kaj bi bilo če je ne bi našla ali pa da bi se ji kaj zgodilo,  me preplavi neugodje in pri srcu začne špikati, še posebej, ko sem potem slišala še kaj se je zgodilo včeraj v nekem celjskem trgovskem centru, ko so menda nekega otročka ugrabili, ampak so ga (na srečo), sicer že ostiženega, uspešno našli.
 Ja, priznam, moji otroci so moje življenje....
Srečen konec vse dobro. Sedaj res nobene moje deklice niti za sekundo ne spustim izpred oči. Tudi pregovor "Vsaka šola nekaj stane" definitivno drži.

Na srečo imam nekaj kar me umiri in mi da energijo.




Lepo bodite!

18 komentarjev:

  1. Znam kako je to, i nama se slična stvar desila sa našom Laurom dok je imala samo 4 godine. Izgubila se dok smo bili na ljetovanju, šetali smo i gledali štandove na plaži i ona je odjednom nestala. Vidjela je teletabise i zaustavila se kraj štanda a mi smo nastavili dalje misleći da je uz nas... bilo je strašno, panika, strah, vika, dozivanje, ja trudna... strašno! Na kraju se sve dobro završilo, hvala Bogu. Nadam se da si dobro i da si se smirila. Od tad cure držimo za rukice i ne puštamo ih ni sekunde same.
    Svaka čast da si nakon toga još napravila ovakve divne radove!

    Pusa i veliki pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uhh.. že nekaj let nazaj, ampak ja, še danes se spomnim, kako sem se počutila, ko dečve ni bilo tam, kjer naj bi bila. Da si jo le našla. Zdaj pa le čuvaj zakladka.
    Ampak odklop je pa super, no, rezultati so super. Verjamem, da ob ustvarjanju pozabiš in se pomiriš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobra terapija! In hvala Bogu, da se je vse dobro končalo. Moji otroci sicer niso" izginjali" , sem pa zato jaz, ko sem bila mala:):):) Mi je mama pripovedovala, da sem enkrat ušla v Nami. Nastala je panika in cela iskalna akcija, potem pa so zagledali gručo ljudi pri ploščah! Na sredini pa jaz kako pojem :Una Paloma blanka,......Takrat sem zaslužila eno po riti od mame in ploščo od nekega občudovalca :):):):)

    OdgovoriIzbriši
  4. uh, dobro je! I nama se dogodilo slično. Sva djeca su plakala. kao i izgubljeno.... ne ponobvilo se!
    A sreća što imaš tako spretne ruke koje te mogu opustiti! Opustim se i ja dok gledam te prekrasne obojane divote!

    OdgovoriIzbriši
  5. Še dobro, da se je srečno izteklo. Poznam občutek, ko te noge dobesedno ne držijo več, so čisto mravljinčaste, srce pa razbija do onemoglosti!!

    Terapija je bila sila uspešna, saj si spet ustvarila toliko čudovitih kosov, prav vsakega bi imela!

    OdgovoriIzbriši
  6. še sreča, da se je dobro končalo ... tisto z ugrabitvami v trg. centrih, striženju in podobno, so izmišljotine ... je bilo že večkrat v medijih, da policija nima o tem nobenih podatkov, vendar pa, ko se človek znajde v taki situaciji ... je le ŠOK .. poznam, meni se je sin izgubil na tržnici .. groza, nikoli ne pozabiš ... je pa dobra plat tega, da si bila zelo ustvarjalna .. lepo

    OdgovoriIzbriši
  7. Dobro se je izšlo in upam, da se več ne znajdeš v taki situaciji. Si me pa spomnila, kako drugače je bilo včasih, ko so otroci svobodno tekali naokoli in o ugrabitvah ni bilo govora... Vedno se razžalostim, ko pomislim, kaj si delamo - sami sebi :(

    OdgovoriIzbriši
  8. Ojej, tole pa je moralo biti res strašno. Hvala Bogu, da se je vse dobro končalo. Zašila pa si krasne stvari.

    OdgovoriIzbriši
  9. Bravo za naše "terapije" :-))
    Samo, da se je vse dobro končalo in da ste vsi spet skupaj!
    Pa krasne torbice!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ružno iskustvo...o tome ne volim ni razmišljeti.Drago mi je da se dobro završilo!

    Torbice mi se jako sviđaju jer su jako vesele i razigrane.

    OdgovoriIzbriši
  11. Uf - tole je pa grozno prebrati. Se mi zdi, da ti pri takih situacijah kar slabo v želodcu. Naj bo to zadnja taka.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ti ne zavidam te izkušnje. Se mi zdi, da nas je večina mam vsaj enkrat dala to skozi. Točno vem kako si se počutila . Ko bi ti nekdo spodmaknil svet pod nogami, ugasnil sonce , ... . No, rezultati terapije so pa čudoviti!

    OdgovoriIzbriši
  13. Nič prijetna izkušnja....samo, da je vse ok. Super izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  14. Se mi zdi, da damo vse mame 1x tole skozi. Naš je tudi kar odkorakal. Na parkirišče, kao do avta. Ah, še danes ne vem, kako sem preživela. Kako da ga nisem sprašila iz hlač.
    Sešila si pa lepe stvari, kot vedno ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Sreča se je vse dobro izšlo. Si pa kar predstavljam, kako si se počutila. Tvoje torbičke pa -- ahhh, prelepe.

    OdgovoriIzbriši
  16. Izkušnja je res, da zastane dih. Krasno, da se je vse dobro izteklo in da si našla svoj "oddih". Čudovito!!!!

    OdgovoriIzbriši
  17. Neprijetna in dih jemajoče je tole tvoje doživetje.
    A očitno smo starši na to obsojeni, da moramo sem ter tja izkusiti tudi nekaj tako grenkega, da še bolj cenimo in ljubimo in ...Kar čutim tvoje trepetanje in hvala bogu, da se je srečno razpletlo.

    OdgovoriIzbriši
  18. Hi prijatelj Volim svoj ​​blog uvijek ima lijepe stvari ovdje, beijokas ...
    http://agulhaetricot.blogspot.com
    http://agulhaetricot.com
    http://titacarre.elo7.com.br TB posjetite moj dućan i neka vaše mišljenje o mom proizvoda.

    OdgovoriIzbriši