17. nov. 2011

Kuku še sem tu

Ja nekako hecen naslov objave sem izbrala tokrat -  ampak je čisto "zaresen". Kakšen dober dan nazaj sem zopet pokukala ven izpod odejice.. ja tokrat pa je me "položilo" ali kako se že reče. Vročina je kuhala in kuhala, tako da nikakor nisem znala vzpostaviti prave temperature - ali me je zeblo ali pa mi je bilo neznansko vroče.
Ampak nekaj uric preden sem "zakuhala" sem bila ne enem luštne blogočveku ob dobri pizzi. Organizirala ga je Barbara (ki na žalost nima še svojega bloga) in nas zbrala skupaj 5 ustvarjalk in blogeric. Moralo bi nas biti deset pa so virozice in pomanjkanje časa posegli vmes. Ampak imele smo se krasno in upam, da se kdaj v prihodnosti tudi z katero od vas ostalih uspem spoznati tudi v živo. Takšni čveki so prav sproščujoči.

Tole smo zbrane klepetulje

Barbara spada me "papirčkarice" in za vsako je pripravila res prisrčno pozornost. Mini knjigico s zbranimi povzetki naših blog objav. Čudovito darilo in tako pozorno da mi je bilo kar toplo pri srčku. Res redko se zgodi, da zna nekdo tako čudovito podariti nekaj tako osebnega.





V prvi kratek "pokuk" izpod odejice pa sem se primorala v torek, ko mi srce ni dalo, da bi mojim malim ustvarjalkam odrekla ustvarjalno delavnico. Odločila sem se že, da bodo delale voščilnice, ampak želela sem si nekaj posebnega. In seveda sem se zaljubila v TEGA Rudija. Seveda se mi ni sanjalo kako bi kaj podobnega tako na hitro dobila. Pa sem se obrnila kar na Vladko, mojo dobro vilo  (ja ni me prvič reševala), ki mi je prijazno  narezala nekaj Rudijev (in vseh njegovih bratrancev in stricev ipd,..) in  sani. In še sama mi je prijazno ponudila in mi narezala še ljubke snežakce. S tako lepo zbirko sem se odpravila na delavnico in z deklicami smo barvale in sestavljale. Snežakce so morale pobarvati po delih in jih zlepiti, narisati ozadje ob čemer smo se naučile delati z distreserji in malce smo embosirale in potem je bilo potrebno snežakca že zalepiti. Verjamete ali ne, urica dela je minila kot bi švignil in komaj komaj so dokončale vsaka svojo voščilnico. Z jelenčki so bile hitrejše☺




Kaj pa je z mojo šivalnico. Ja ta pa bolj ali manj počiva. Tokrat virus ni  ustvarjalen☺ Zadnja stvar, ki je zapustila šivalno površino je bila tale boršika.



Bodite zdrave, klepetave in ustvarjalne!

8 komentarjev:

  1. Tele tvoje male ustvarjalke so pa tako pridne! Rudiji so krasni in snežaki prav prisrčni. Ustvarjalni klepeti pa tudi prav prava duševna hrana. Upam, da hitro ozdraviš in se s polno paro vrneš tudi v šivalnico.

    OdgovoriIzbriši
  2. oo, krasno za vaše srečanje. Take stvari so zelo zelo dobrodošle. In kakšne krasne voščilnice!! Sploh ne morem verjeti, da lahko take majhne deklice naredijo take stvari. Super so in vesela sem, da sem lahko bila za trenutek dobra vila :)))Ti pa le hitro metlo v roke in pometi te viruse čez prag.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kok lušno,vse od zmenka blogeric, darila, malih papirčkaricah njihovih supertruper čestitk in pisanih boršik.
    Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna borša, pa voščilnice in škoda, da nisem uspela z vami čvekat :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidim, da ste se imele super. Ja, med ustvarjalkami je vedno prijetno. Krasna darilca, ki ste jih dobile.
    Moj poklon malim in mladim ustvarjalkam za čudovite voščilnice. Se vidi, da so imele dobro učiteljico :)
    Tvoja boršika je tudi enkratna!

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako čudovite voščilnice,.... darilca, boršika je pa itak zakon. Čuvaj se, da te ne ujame še kaka viroza in pogrešali smo te :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, kar nekaj manjka, ko te ni...
    Takle ženski čvek, zraven pa še tako oseben poklonček je res nekaj tako dragocenega.
    Vladuška, mlade ustvarjalke, voščilnice, boršika pa čudovite!!!!
    Prijeten vikend!

    OdgovoriIzbriši
  8. Upam, da si viruse uspešno pregnala. Ne pusti se jim, ker te pogrešamo. Voščitke in male ustvarjalke pa so takoooo simpatične.
    Pozdravi se, čimprej!

    OdgovoriIzbriši