26. jan. 2012

Popolnoma v 2012

En dober dan v letu 2012. 
Sem si rekla da sedaj je pa res že čas da se vsaj javim in povem, da Mavrična ustvarjalnica ni zaprla svojih vrat, samo čas jo je povozil. Da vas berem in vam zavidam...
Kar živahen tempo v službi in potem doma mi vzame vso energijo in z grozo ugotavljam, da že mesec dni nisem sedela za šivalnim strojem, niti kaj posebno ustvarjala. Čeprav imam malce na sumu tudi brata od Vladkinega škrata..samo da je moj malce bolj žlehten in mi jemlje ves navdih☺

Ustvarjalne delavnice takoj po novem letu smo z deklicami vseeno izpeljale. Na prvi smo ustvarjale ogledalca. Nabavila sem platenca v velikosti 15x20cm in dala narezati ogledalca v velikosti 10x10cm. Dale smo si duška. Na platno smo kombinirale servietno tehniko in akrile, ter lepile trakce, gumke ipd. Nastala so čisto posebna ogledalca, prav primerna za dekoracijo vsake dekliške sobice in pa tudi zelo primerno za priložnostna darilca. Vsako posebej je imelo svoj čar.

Bile smo umazane, polepljene ampak zadovoljne s svojimi izdelki



Potem smo se za teden dni odpravili v Italijanske Dolomite in se malce preganjali po belih strminah.

Občudovali umetnine vzdrževane z zelo nizkimi temperaturami. Kar -10 in več smo namerili vsak dan.
In ujeli še nekaj novoletnega okrasja

Ta torek pa smo se zopet dobile z mojimi malimi ustvarjalkami in se naučile prebleči blokec ali zvezek v oblekico ki nam je bolj všeč. Uporabile smo blokce velikosti 15x10 cm, papir in razne papirne dodatke, usnje in seveda pri deklicah nepogrešljive okrasne kamenčke. 
Pa smo rezale in lepile.

Ustvarjalke so bile s svojimi izdelki zadovoljne. Uporabile pa jih bodo zelo različno☺

Toliko z mavričnih logov za prvo letošnjo objavo. Upam da se uspem kmalu javiti in pokazati kaj novega tudi iz šivalnice.

Lepo bodite!

8 komentarjev:

  1. WOW, jaz pa ne vem kje tebi vsa ta energija. Sumim, da jo dobiš tudi na delavnicah, kjer delate bajne reči. Tem mali princeskam kar zavidam, ko lahko takole ustvarjajo mojstrovine. V njihovih očkah vidim, kako so uživale.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uau, krasna objava, polna barv in tiste taprave energije, tudi jaz bi se pridružila taki delavnici:))) LP!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super ustvarjalnice - takle ogledalček bi imela tudi sama.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidiš, najprej nič potem pa natrosiš toliko lepih stavri... ogledalca so superska!

    OdgovoriIzbriši
  5. Le o kakšnem škratku govoriš, če si tako aktivna??? :)
    Predstavljam si, da so tvoje delavnice polne smeha, dobre volje, dobre energije ... Ko bodo te male umetnice čez nekaj let imele svoje bloge, bodo zapisale, da se je njihova ustvarjalna pot začela na Andrejinih delavnicah.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse ob svojem času :)
    Luštne ideje. Cart izdelki. Vesele deklice. In verjamem, da ob vsem, kljub nešivenju, zadovoljna Andreja.
    Ampak, sem te pa pogrešalaaaaaaaaaaaaa!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ta škratja zalega. Mojega sem nagnala, samo mislim, da se smuka še okoli hiše. Moram paziti da ne pustim kakšnih vrat odprtih, ker bo spet pricopatal :))) Kjub temu, da nisi nič šivala, pa si svojo ustvajralnost predajala otrokom in to je tudi ogromno vredno. Krasne ste in prav tako izdelki. In lepo, da si se vsaj malo spočila na snegu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita ogledalca in prelepe beležke!!!Na teh delavnicah ste pa sami umetniki! Super ste!!!

    OdgovoriIzbriši