18. jun. 2012

Garažna razprodaja Park Tabor in Bruce

Ta teden je bil kar živahen. Poleg vseh zaključkov otroških tečajev in zabavic v šoli in vrtcu sva se z možem v ponedeljek udeležila Brucovega koncerta v Trstu. Ocena: Super!! in Nenavadno, saj sva se prvič od kar imava otroke nekam takole odpravila sama. Prav prijalo je.

V soboto pa sem se še z dvema prijetnima klepetuljama in našimi otročki udeležila garažne razprodaje v Parku Tabor. Za udeležbo sem se odločila praktično iz danes na jutri ker mi je bila takoj všeč ideja. 
Namen garažne razprodaje namreč ni komercialen, namen je preprost - predmetom, ki niso več v uporabi in pozabljeni ležijo kje v kotih naših bivališč, dati še eno priložnost da najdejo novega lastnika in zopet služijo svojemu namenu. Z veseljem sem ugotovila, da so vse mizice razen ene (seveda morajo izjeme vedno biti), ponujale rabljene obleke, knjige, igrače, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave, plošče in druge dragocenosti.


Prijetno je bilo za simbolične cene oddati nekaj stvari, ki smo jih prerasli ali pa niti ne nosili in ki so pozabljene ležele nekje v škatlah Moji kupci so bili z nakupi zadovoljni in to je razveselilo tudi mene.


Pa da se ne razpišem preveč. Spodaj je fotoreportažica, same se pa lahko pridružite na naslednji garažni razprodaji ki bo 14. julija.























BRUCE pa je izgledal takole


Lepo se imejte!

2 komentarja:

  1. Nobl za koncert!!!! Še kdaj!
    In hvala za reportažo. Fino!!! Takole bi po moje naj izgledal bolšji sejem. Pri nas (mislim na mesto, v katerem živim), pogrešam...

    OdgovoriIzbriši
  2. Fajn, ker sta uživala na koncertu. Jaz bi tudi :)
    Super reportaža in hvala zanjo. Me je kar zamikalo, da bi tole videla v živo. Mogoče 14. - če bo lepo vreme.

    OdgovoriIzbriši