10. sep. 2012

Izgubljena mavrica

Ja zadnje čase res iščem svojo mavrico. Toliko načrtov, toliko planov, toliko kljukic za odkljukati, moja mavrica pa se kar nekje potepa in ne najde poti nazaj....

Kar zgrozila sem se, ko sem danes videla da sem zadnjo objavo napisala 31. julija, danes smo pa že globoko v septembru. Saj ni da ne bi nič počela, ampak res pa nisem počela nič takšnega da bi bilo vredno pokazati. Naj pomislim. Preden se odšla na dopust sem oddala še zadnjo počitniško boršo.

Na morju sem se posvečala polaževanju, knjigam in seveda mojima punčkama. S seboj sem vzela (zame) novost in se po dolgem času lotila kvačkanja - tokrat z debelo leseno kvačko. Saj ste že slišale za Zpagetti kvačkane torbice kajne?  Tale je nastala na plaži in jo je Tija takoj posvojila za prenašanje svojih zadevic.

Tole nakvačkati je čisto preprosto. Potrebujete samo eno klopko Hookedd zpagettov in debelo kvačko. Jaz sem vse skupaj kupila v Levčku.
Takole pa izgleda klopka tega na 4 cm narezanega traku če ga kupiš. Seveda si lahko tudi sami naredimo takšno prejico - kakšno staro majico na trakce zrežemo in kvačkamo - to imam še v planu☺)

Malo sem se s puncami lotila še packanja. In sicer ogromne kamne, ki smo jih nabrali ob Savi  smo spremenile v velike žužke. Idejo sem enkrat videla Pinterestu. 

Packale smo kar takole na tleh. 
Nastala je tale družinica (priporočam za popoldansko zabavo z otroki)

Aja pa da ne pozabim. Naša družinica se je povečala še za dva člana. To sta Simba in Lumpi. Sta dva kosmata  morska prašička pasme Lunkarya. Mehka in ljubka in sedaj že kar udomačena. Mojima punčkama prinašata ogromno veselja.



In še eno novo štirinožno prijateljico imamo. To je Nelly in je Tijina učiteljica jahanja. Zelo dobro se razumeta.


Ja ustvarjalnega se mi ne dogaja dosti, ampak v vas imam navdih in moja mavrica se tudi še vrne. 

Občudujem vas, ko se udeležujete sejmov, ko uspete skupaj ustvariti toliko stvari in jih ponuditi... Jaz ne vem če bi znala...

Lepo bodite!

12 komentarjev:

  1. Ujej, si pa res vsestranska. Super kvačkana torbica! Pa krasne živalce ste ujele ob Savi. :)
    Ja, in čestitke za nova družinska člana ;) Tudi moja prva živalca je bil morski prašiček ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo se pa dogaja pri vas veliko lepega in koristnega :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Kvačkana torba je super. Všeč so mi tudi živali .... tako prve ujete ob Savi in druge domače :)). Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Zopet si nam postregla s pisano objavo :)
    Borša na prvi fotki je praktična in vesela v svojih barvah.
    Kvačkana je odštekano zanimiva.
    Trde in mehke živali nadvse ljubke.
    Tija in njena prijateljica pa sta elegantni.

    OdgovoriIzbriši
  5. In ti pravi, da isces mavrico? Mislim, da jo cez poletje sploh nisi izgubila :)
    Savske zverce so pa krasne!

    OdgovoriIzbriši
  6. Morda imaš občutek, da si mavrico izgubila, a se je samo preselila na druga področja, vsaj po tej objavi sodeč, se imate zelo mavrično. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zanimivo, kot vedno in mislim, da obsijano z mavrico. Kamniti žužki so super in obe torbici. Bravo! Čestitke za kosmatinčke:):)

    OdgovoriIzbriši
  8. Waw, je to vaš konj? Tudi pri meni je bilo poletje bolj skopo z objavami - bomo videli, če bo zima postregla s čim več...

    OdgovoriIzbriši
  9. Mavrični utrinki mavričnih trenutkov!
    Res ti uspe čist' vse!!!
    Tudi sama sem se lotila kvačkanja...kot 30 urna sopotnica... samo, da imam roke proste...In pri kvačkanju je meni dobro to, da vedno kaj nastane :)

    OdgovoriIzbriši