6. okt. 2013

Dekliške tunike

Nič kaj dosti drugega ni nastalo v zadnjem času kot nova kolekcija dekliških tunik in krilc... Do torbic kar nekako ne pridem... Stanovanje imamo v razsulu, ker smo se na vrat na nos lotili preurejanja otroške sobe in spalnice. Kot da to ni dovolj ima moja ta micena princeska bakterijsko angino in že 8 dni vročino, tako da sem ves čas pri njej. Edina sprostitev so bile večerno/nočne urice ko sem se sproščala v barvnih tkaninah....
Sedaj bo pa zopet čas za nov lov na pisani jersey...
Pa pokažen že stanje naše sobne preobrazbe:

Takole se je začelo

Takole pa je sedaj

Še pohištvo in juhej... smo zmagali.

Ko vsaj ne bi tako dolgo trajalo in načenjalo volje ...

Lepo bodite in imejte se radi!

7 komentarjev:

 1. Pridna in pridni! Barvite in pisane so deklice in vidi se, da so jim tunike ter krilca zelo všeč. Z rumeno prebarvano steno in belim lesenim opažem, je soba dosti bolj prijazna in topla.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja, vedno se zdi, da bodo take preobrazbe hitro gotove, pa nikoli niso. Ampak mi je vsec nova barva in veliko bolj svetlo je zdaj. Tunike so super.

  OdgovoriIzbriši
 3. Tunike so krasne, take žive igrive, prava paša za oči.
  Soba pa je sedaj svetlejša in super zgleda.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovite tunike! Naj se deklica čimprej pozdravi in še malo pa bo preurejanje na koncu.Potem boste samo še uživali :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Jooj, pa res drži Vladuškin zapis, nikoli ni končano tako hitro, kot misliš, da bo :) otroška oblačilca so prav simpatična in verjamem, da bodo hitro našla nove lastnice :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasne tunike, sobica pa že brez pohištva kar žari.

  OdgovoriIzbriši
 7. Upam, da je vaši pikici že odleglo!!! In da uživate v preobrazbi.. To je vedno ...po zaključku takooooooo dobro dene...
  Tunike pa... Krasne!!!! Vidim našo:)

  Pozdravček!

  OdgovoriIzbriši