21. mar. 2010

Delavnica "Knjigica iz kuvert"

Ekola pa je za nami ustvarjalna sobota. Ja še ena delavnica se je zaključila in razšle smo se dobre volje, polne novih idej in pogruntavščin. Mene je držalo cel dal, tako da sem šele sedajle zaključila s kombiniranjem, lepljenjem, sestavljanjem,...

Pričele smo umirjeno ob kavici in čebljanju...

Potem pa je sledila akcija, ko smo rezale, lepile, senčile, sestavljale,...


Naučile smo se narediti rožico iz blaga, ampak meni so se prsti kar zapletali, tako da je tale moja bolj podobna tortici. Sigurno pa bo katera od deklet , ki so bile na delavnici objavila svojo rožico, ker so pravilno narejene res lepe.

In pa kaj mi je bilo še fenomenalno - Jana je pokazala kako svojo pisavo olepšaš, da lahko celo ročno kaj napišeš v svoje izdelke. To sem s pridom izkoristila in vse napisala ročno.

Svojo knjigico sem posvetila mojima punčkama in jo imenovala You are. Nalepila sem njune fotografije, napisala v kratkih besedicah ki končujejo začetek stavka You are... kaj mi pomenita, v treh kratkih stavkih pa sem dodala še sporočilci za njiju..

V vsakega izmed šestih predalčkov sem vstavila kartonček s fotografijo. In to je to.

Jana in Petra, hvala za čudovito soboto. Punce hvala za dobro družbo in vso pozitivno energijo, ki ste jo prispevale danes. Upam da se kmalu zopet srečamo.

7 komentarjev:

  1. Čudovito ste naredile. Prav uživala sem v vseh pozornostih! Res mi je žal, da nisem mogla priti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem najprej prebrala zgornjo objavi in se mi je zazdelo, da bo kaj napisanega tudi o delavnici. O, z veseljem sem to prebrala in pregledala. Super delavne ste bile spet in vidim, da vas je Jana spet naučila veliko novega. Krasen zdelek. Zdaj pa grem še tvojo 'domače pokomentirat' :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Delavnica je bila super. Ne morem verjet, da ti je uspelo že končat knjigico in to tako polno dodatkov. Super je.

    OdgovoriIzbriši
  4. O, kako barvito! Iz vseh fotk veje toliko pozitivne energije in prav vidi se, da ste se imele krasno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pridna si bila (piflarka:):))!Full lepo, full barvito. In hvala za družbo!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Tako sem presenečena, ko gledam, kakšne stvari ste naredila. Andreja kapo dol za tvoj albumček, sem si napasla oči in je res prava eksplozija barv. Zelooo mi je všeč tudi naslovnica in mislim, da si izbrala super naslov, ki povezuje celo knjigico v celoto! Pa še enkrat hvala za prstan! Priznam, da ga kar naprej nosim!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. vauuuuu.....kako krasno je ratalo.....moj izdelek-beri "pol izdelek" pa še čaka, da najdem čas in ga sestavim, tud jaz sem se imela lepo, čaprav je prehitro minilo,da bi vas bolje spoznala....seveda, ko smo pa vse delale in ni blo časa za čvek....ko dokončam, tudi pokažem....drugače pa vse pohvale...

    OdgovoriIzbriši