26. mar. 2011

Stekleničke upanja

Za tale zborček 25tih pisanih lepotk polnih ljubezni in pozitivne energije so odgovorni otročki z vrtca Tinkara. Z izdelovanjem stekleničk smo pričeli sodelovati že pred dvemi leti, ko je bila moja Tija še v vrtcu. To leto pa so stekleničke izdelali popolnoma sami. Moja naloga je bila zgolj in samo še logistična.  Pod budnim očesom prekrasne vzgojiteljice Sonje, zaradi katere se nam danes (ko imamo že prvošolko) še vedno kolca po vrtcu in goreče upamo, da bo septembra tudi naša Alja sprejeta v to skupinico. ..

Sonja je povedala, da so otročki neizmerno uživali, ko so ustvarjali in verjamem, da bodo stekleničke prinesle upanje in lepe trenutke mnogim, ki jih bodo prejeli. Otroci, ki so jih izdelovali pa skozi takšne pozitivne akcije spoznavajo, da vsem ni tako lepo in da lahko z majhnim trudom storimo veliko pa četudi so to zgolj lepe želje. Samo malo volje je potrebno! Ob tej priliki je gre seveda zahvala in vse kar paše poleg Klavdiji , ki je to lepo gesto pripeljala do nas...


7 komentarjev:

  1. Što reči nego: PREKRASNO I BRAVO KLINCI!!!
    Lijep pozdrav i ugodan vikend.

    OdgovoriIzbriši
  2. oooooooo kok ste bli pridni .. bravo ..

    OdgovoriIzbriši
  3. oduševila si me!!!Ovo je prekrasno, tako veselo,proljetno i baš posebno!!
    Pozz

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepi izdelki in še lepši namen! In koliko zadovoljnih obrazov? (Veliko - od ustvarjalcev in prejemnikov).

    OdgovoriIzbriši
  5. Super za tako dobrodelno usmerjeni vrtec. Krasne stekleničke so izdelali in mi je kar toplo pri srcu, ko vidim to barvitost.

    OdgovoriIzbriši
  6. To pa je res ena fantastična zadeva in super za to vzgojiteljico in za vse otročke, ki so jih naredili.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prenesi čestitke in pohvale vzgojiteljici - dober namen in krasne stekleničke. Verjamem, da bodo prinesele veliko upanja.

    OdgovoriIzbriši