25. maj 2011

TEŽAVE S KOMENTARJI

Zadnjih nekaj dni imam težave z objavljanjem komentarjev pod vaše objave.

Pod poljem za komentar se izpiše Izberi profil (kljub temu da sem prijavljena v svoj blogger) in ko profil izberem in vnesem geslo me vrne na komentar kjer se pripiše anonimni in potem lahko ta postopek Izberi profil google account in vnos gesla ipd,.. ponavljam v nedogled zgodi pa se nič. Enostavno ne morem pusiti nobenega komentarja.

Je imela morda katera podobne težave? kakšen nasvet?

8 komentarjev:

 1. Nasveta nimam,se pa to meni velikokrat zgodi.
  Še večkrat pa to,da bloga enostavno ne morem odpret.

  Upam,da bo kmalu kakšna izboljšava.

  lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Andreja, jaz sem zdaj še enkrat preverila zadevo in očitno je to problem in se mi povsem isto dogaja v Internet Explorer-ju. Očitno je to problem tega brskalnika. Vsem, ki imate takšne težave svetujem naslednje:
  - zamenjajte brskalnik (Firefox ali Chrome)
  - pri Firefox-u pa sem nadalje ugotovila, da boste imele problem pri komentiranju če se prej NE boste prijavile v svoj blog, sicer ne bo težav
  - pri Chrome, ki je googl-ov pa teh težav nisem zasledila

  Andreja, zgleda ne bo druge, da uporabiš drugi brskalnik, ker IE te bo jezil, dokler ne bodo uredili. Definitivno je v tem problem. Sem zdaj imela odprte vse tri brskalnike in sprobala vsakega.

  OdgovoriIzbriši
 3. I ja imam problema sa komentarima i blogom, na žalost. Nadam se da će sve ubrzo biti kako treba:)

  Lijep pozdrav ti šaljem:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja jaz že kar nekaj časa razmišljam, da bi se na wordpres preselila, ker tale bloger skos nagaja. :(

  OdgovoriIzbriši
 5. Vladka hvala in še enkrat hvala za vso pomoč tudi preko mailov. Sem se prestavila na Firefox in sedaj lahko spet komentiram. Juhej!

  OdgovoriIzbriši
 6. No, ti je že Vladka odgovorila :) Samo, da spet gre :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Tudi jaz sem imela te težave, vendar včeraj in tudi s CHROMOM in MOZILO, kar pomeni, da iskalnik ni kriv. Ne vem, kaj bi svetovala, kot, da počakaš kak dan. Evo, danes je že OK ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. No, pa je rešeno in se veselim tvojih komentarjev, Andreja. Vladki pa hvala za asistenco, sedaj vem, na koga se obrnit, če tudi pri meni kaj zaškripa.

  OdgovoriIzbriši