22. dec. 2011

Nekaj malega ustvarjanja in Bonbonček!

Božiček že skoraj trka na vrata, mi pa imamo še vse v razsulu in morje nedokončanih stvari.. Ampak obožujem ta del leta, obožujem rdeče svetleče stvari, tudi trenutno od prečutih noči, moje rdeče oči☺. Nič me ne motijo božične pesmice po radiu, okraševanje vsepovsod in mrzlica pričakovanja, ki jo je čutititi vse okoli. Komaj čakam, da se bom ponoči zopet splazila v delavnico in na skrivaj zavila darilca, ki bodo zjutraj čakala pod smrekico. Komaj čakam, da vidim očke mojih punčk, ko bosta vstali... za to se vse to splača, za veselje, ki ga čutim, ko vidim veselje v očeh mojih otrok in mojih bližnjih, ko prejmejo majhno pozornost, ki čaka pod našim dreveščkom. Pa no saj, ali je pri vas kaj drugače?
Če preberete do konca, boste videle da imam tudi nekaj za vas☺

Ponoči pa še nastajajo oblekice za telefončke in fotoaparate. Kar nekaj jih je mojemu objektivu ušlo, nekaj pa sem jih vseeno ujela.




Tudi torkovo delavnico smo imele. Ustvarjale smo steklene lanternice. To ste kdaj že sigurno poskusile. Čisto preprosto in zabavno. Vzamete steklen kozarček od kumaric ali marmelade in nanj s servietno tehniko namažate servetke. (namaz: Mekol mešan z vodo). Na koncu še okrasite z bleščicami in kamenčki, dodate ročaj iz žice, vstavite čajno svečko in voila imate svojo razvestljavo☺

In še zelo razigrana druščina ustvarjalk

In sedaj nekaj za vas. 
Menim, da se spodobi, da podarim eno res, res čudovito darilce. Skozi celo leto ste me spodbujale s svojimi komentarji in to res cenim, saj mi vsaka vaša pohvala in opažanje res poboža dušo in da tisti zagon, ki ga včasih vsi tako potrebujemo.
Darilce je sestavljeno iz dveh zadevic, eno zadevico vam pokažem in to je tale spodnja torbička. Velika je cca 20cmx10cm. Drugi del nagrade pa je čudovita ustvarjalna revija, ki sem jo že kar nekaj časa naročila iz ZDA in poleg množice ustvarjalnih idej vsebuje tudi precej podrobnih tutorialov (skupaj s kroji) kako kaj narediti. Menim da bi se oči vsake ustvarjalke z veseljem sprehodile skozi to revijo. 
Ker je darilo vedno zavito naj bo ta del darila zavit dokler ne bo znana prejemnica. Sedaj pa kaj je potrebno narediti .. hm, ja nič posebnega. Pustite mi kakšen lušten komentar ali misel na temo božiča, obdarovanja, občutkov v tem času in lahko vest o bonbončku razširite naokrog! Žrebala pa bom na 31.12.2011.


ŽELIM VAM RES EN ČUDOVIT BOŽIČNI ČAS IN PRIJETEN SKOK V NOVO LETO. NAJ BO LE -TO PRIJAZNO Z VAMI!!
Andreja

34 komentarjev:

  1. Vedno z veseljem pogledam tvoj blog, tvoje šivarije, še posebej pa ustvarjanje z deklicami. Super ste. Bonbonček? Seveda bi ga bila vesela....
    Lepe praznike tudi tebi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovite torbice! December mi je všeč, ker takrat ustvarjam tudi take stvari, ki jih drugače ne, na primer čestitke :)
    Lepe praznike!

    OdgovoriIzbriši
  3. oooo tudi, če ne bi bilo darilca, bi vseeno napisala, da sem se z-a-l-j-u-b-i-l-a v tole pikasto torbičko!!! nora je!!
    In jasno, tudi tebi in tvoji družini ene mirne in dišeče praznike :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo krasno, tvoj pisan set je vedno nekaj posebnega..kombiniraš barve, ki jih sama ne upam....ti dve darilci sta pa tako mamljivi, da se postavljam v vrsto..

    OdgovoriIzbriši
  5. Z velikim veseljem spremljam tvoj blog.Izdeluješ čudovite stvari, predvsem pa, tako čudovito ustvarjaš z otroki. Seveda se postavljam v vrsto za bonbonček.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo se je ustaviti na tvojem blogu, saj nam vedno pokažeš zanimive, pisane, vesele izdelke. Tudi današnje darilce je čudovito.
    Prijetne praznike želim tebi in tvoji družini. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Tvoj mavrični blog mi je vedno užitek obiskati. In tole darilce je ekstra privlačno, zato bi ga z veseljem posvojila. :)

    Pa hvala, da deliš utrinke iz delavnic in tako ponudiš kakšno ekstra uporabno idejo za ustvarjanje z malimi nadobudneži. Te lučke so že ena izmed odličnih idej.

    Naj bo praznično veselje in navdušenje z vami še vse do konca leta in naj bo novo leto mavrično. Na ta način bo vanj ujeto vse. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Veš, da pogledam k tebi vedno , ko kaj objaviš in vedno znova se čudim, kako lahko tako lepo naokrog šivaš:):):)
    Bonbonček ,... seveda!!:):)
    Čudovite praznike vam želim, veliko veselja in ljubezni!!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Preslatki radovi!
    Želim ti Sretan Božić i čarobne blagdane!
    Lijep pozdrav!:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Z užitkom pogledam tvoj blog. Tako lepo svež, pisan je :) Všeč mi je, da si vzameš čas in ustvarjaš z otroki. Tudi jaz na šoli vodim ustvarjalni krožek in je pravo veselje, ko otroke razveseliš z novo idejo.
    Za bonbonček se seveda "prforčkam" :)
    V prihajajočem letu pa ti želim, da bi šlo vse po pravih tirih ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Imaš prekrasne izdelke in hvala, da jih deliš z nami, kakor tudi ideje za ustvarjanje.
    Tebi in tvoji družinici vse najlepše v novem letu in naj bo čim več ustvarjalnih uric.
    Tudi jaz se postavljam v vrsto za tvoj bonbonček :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Vsake objave na tvojem blogu se vedno razveselim, ker je vedno mavrična. Tudi današnja je taka. Punčkam z lučkami se vidi, kako ste uživale. Za tak bonbonček pa se seveda tudi sama rada postavim v vrsto. Le kdo se ne bi?

    OdgovoriIzbriši
  13. Joj,kako je pa pri vas vedno veselo.Luštno delavnico ste imele.
    In lučke so vam super uspele.
    Vesele praznične dni želim vsem tvojim in seveda tudi tebi,ki nam prikažeš vedno čudovite in z toplino narejene izdelke.

    Bonbonček-seveda,saj cukra ni nikoli preveč;).

    lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Uau, res lepo. Spet lepe oblekice za gsm-čke.

    v novem letu ti Želim veliko sončnih in čim manj oblačnih dni, veliko smeha in čim manj solz, veliko barv, veliko avantur in čim manj razočaranj, veliko ustvarjalnih idej. Veliko lepih drobnih stvari, ki ti polepšajo dan.

    Eva

    OdgovoriIzbriši
  15. Jaz tudi tako uživam vedno v tem času, posebej pa še letos. Ne morem se naveličati pripravljat drobna presenečenja, zavijanja darilc itd. Komaj že čakam, da pride Božiček ;))) Čeprav že imam en tvoj prečudovit izdelek, pa se vsekakor ne bi branila še kakšnega, niti slučajno :)

    OdgovoriIzbriši
  16. O kako lepo!
    Zadnje čase sem redko pokukala k tebi (ali drugam), ampak vsakič sem našla veliko lepih pisanih stvari... Tale bononček je pa tudi super, točno vem, koga bi lahko razveselila s torbico ;) Lepe praznike!

    OdgovoriIzbriši
  17. Iiiii, ta bi bila IDEALNA za bit puščica za moje svinčnike in kulije, ki jih jemljem s sabo ob art journalu, res idealna. Močno držim pesti, da bo moja, spotoma pa ti voščim lepe praznike in čim več uživanja pa kaj malega prostega časa (veliko je itak utopično ;)
    Kitty

    OdgovoriIzbriši
  18. Še ena, ki ima neskončno rada te praznike, ki čisto malo jamra ob vseh obveznostih, ki jih december prinese s sabo... Vse lepo ti želim in stiskam pesti, da mi bo sreča naklonjena!

    OdgovoriIzbriši
  19. Draga Andreja!

    Skozi celo leto prekrasno ustvarjaš in na tvojem blogu se ideje kar vrstijo, včasih kakšno tudi sama preizkusim...

    Ob praznikih pa tebi in tvojim želim:

    Bliža se najlepši čas v letu... Čas, namenjen družini, prijateljstvu in vsem, ki so nam blizu. Želimo vam zdravo in uspešno leto 2012!

    lp,

    Ana.

    OdgovoriIzbriši
  20. Te deseo unas Felices Fiestas y que el Año Nuevo nos traiga muchas ideas creativas.
    Besitos

    OdgovoriIzbriši
  21. Čudovite stvari delaš in vedno rada pokukam k tebi.Si rečem, da bom tudi jaz poskusila, pa vse ne gre. Tako še naprej hodim kukat k tebi.

    Lepe Božične praznike in zdravo novo leto 2012 želim tebi in tvojim.

    Pa za sladko sem tudi.

    OdgovoriIzbriši
  22. Andreja, tebi in tvojim ustvarjalkam še veliko prijetnih uric! Takšni trenutki štejejo... Pospravimo, skuhamo... itak :), a ne?!
    Naj bodo vaši praznični dnevi takšni, kot jih imate radi! In leto sladko kot čokolada. Odvijte, pojejte in... uživajte!
    p.s. Moj mobi bo tudi vesel nove oblek'ce:)

    OdgovoriIzbriši
  23. Tvoja mavrična ustvarjalnica je res mavrična. Polna barv, za katere jaz nekako nimam poguma :)
    Z veseljem se ustavljam tule :) Vesele praznike ti želim! :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Andreja, v novem letu ti želim predvsem veliko barv, takih, ki jih boš lahko stkala v svojo mavrico sreče.

    OdgovoriIzbriši
  25. Krasna torbica se ponuja :-))
    Tudi tebi vse dobro in da bi bilo leto pri tebi spet tako pisano!

    OdgovoriIzbriši
  26. Hvala ti, da deliš mavričnost z nami. :)

    V novem letu ti želim, veliko ustvarjalnega navdiha in časa za tvoji dve sončici.

    OdgovoriIzbriši
  27. Draga Andreja, hvala ti za vse prečudovite izdelke, ki me spremljajo kamor koli grem :-) Vesela sem, da sem te spoznala in tudi, da sem tvoje delo lahko še predstavila naprej drugim. Super punca si in ostani taka še naprej. Naj bo tvoje leto 2012 iskreno, dogodivščin polno, nasmejano in radostno. Naj prinese koš izpolnjenih želja, zdravja, nasmehov in iskrenih objemov. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  28. Čudoviti izdelki pričarajo v že tako mavrične novoletne praznike radost - tistemu, ki jih naredi in tistim (nam), ki jih občudujemo.
    Srečno in ustvarjalno tudi v letu 2012.

    OdgovoriIzbriši
  29. Krasne torbice si ustvarila!

    In skoraj ne morem verjet, da se še nisem vpisala pod tale super bonbonček! Torej, se pokorno javljam in postavljam v vrsto v upanju na srečo :-).

    OdgovoriIzbriši
  30. Bom izkoristila tole priložnost za voščilo in ti zaželela, da bo vaše 2012 vsaj tako mavrično, kot je bilo 2011!

    OdgovoriIzbriši
  31. Same lepe stvari si pokazala. Torbice so res čudovite. In bonbonček tudi ;)
    Sicer pa želim tebi in tvojim domačim lepe praznike in srečno, zdravo, uspešno in ustvarjalno novo leto :)

    OdgovoriIzbriši
  32. Veliko lepih mavričnih objav si nam namenila v letu 2011.V letu 2012 ti želim, da bi še vedno tako pridno ustvarjala, objavljala na blogu, da bi z družino preživeli čimveč lepih trenutkov skupaj ter da bi ti leto 2012 prineslo čim več lepih drobnih presenečenj.
    Barbara

    OdgovoriIzbriši
  33. Prav z veseljem pokukam na tvoj blog in občudujem tvoje ustvarjanje. V letu 2012 ti želim še veliko mavričnih trenutkov in sreče v družinskem krogu
    SREČNO

    OdgovoriIzbriši
  34. Kot vedno lovim zadnje minute...
    Na vaš blog vedno rada pogledam, saj se tu vedno najde kakšna ideja kako animirati otroke s preprostim ustvarjanjem. Te ideje tako kopičim, kdaj pa kdaj pa jih skupaj s 7 in 2.5 letnima sestričnama tudi realiziram.
    Še naprej tako lepo ustvarjajte in naj bo leto 2012 polno živobarvnih trenutkov.

    OdgovoriIzbriši