6. mar. 2012

DRUGI ROJSTNI DAN in darilce

Včeraj je moj blog praznoval 2. leti. Ja 5.marca 2010 sem napisala prvo objavo in vstopila v ta čudoviti virtualni svet. Priznam, da vas v zadnjih mesecih kar malce pogrešam, saj mi čas preveč beži da bi kaj naredila ali objavila. Ampak popolnoma se še nisem vrgla stran in mašinca bo zopet zabrnela, samo da se malce poberem☺
Uživam v redkih trenutkih, ko prebiram vaše objave in se naslajam nad vašimi umetninami. Žal mi je ker ne uspem komentirati kolikor bi rada, ampak še malo pa bo tudi to prišlo na vrsto.


Da pa ne bom samo jamrala, pa vam na hitro pokažem kaj se je vseeno zgodilo v času ne-javljanja. 

V februarju so mi prijatelji podarili prelepo novo verižico☺

Zaradi tega dogodka sem tudi malce pekla

Za pusta sem se pridružila čarovniškemu klanu moje male čarovnice in mali roza metuljčici. Pustno smo rajali in pojedli velikooo krofov...

Seveda smo imele tudi ustvarjalno delavnico. Tokrat smo dekorirale male lesene škatlice, ki se zapirajo na magnetek, v katerih bodo deklice hranile svoje kamenčke in okraske..


To soboto pa sem se spopadla s šiviljski izzivom in zašila dva plesna kostumčka za moji princeski, ki sta bili povabljeni na rojstnodnevno zabavo v maskah.Nekaj ustvarjalnih trenutkov je bilo še pri izdelavi mila, dišečih vil in drobnih pozornosti, ki so namenjene 8. marcu ampak se še niso srečale s fotoaparatom.

In na koncu kot se spodobi za rojstni dan bloga. Darilce za vas. Podarila bom toaletko, da pa bo vse malce bolj skrivnostno jo pokažem, ko bo znana prejemnica. Nič posebnega ni potrebno narediti, samo napišite kako ste kaj in kaj trenutno ustvarjate. 

Žrebala pa bom na GREGORJEVO, torej 12.03.2012. Do takrat pa - Lepo bodite in uživajte! 

28 komentarjev:

 1. Čestitke za rojstni dan :)
  Tudi če na blogu nisi najbolj aktivna, se po slikovnem gradivu vidi, da si zelo pridna v real life :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Vse naj naj boljše in veliko časa za ustvarjanje ti želim!
  Princeski pa sta lepotici brez primere!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čestitke za 2 leti ustvarjanja in deljenja tvojih kreacij in umetnin na blogu! Bliža se tudi moj rojstni dan - sicer šele prvi - odkar moje kuharske "umetnine" delim z vami.

  OdgovoriIzbriši
 4. Uf kok rojstnih dnevov! Iskrene čestitke!
  Punci pa sta pravi cukriii!!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Waw, se pa veliko dogaja pri vas! Super delavnica, odlični plesni kostumi, maškarice, ni da ni. Bravo. Ja in čestitke;)

  OdgovoriIzbriši
 6. Čestitke za rojstni dan in čestitke za rojstni dan bloga. Punci pa res uživata in prav je tako. Trenutno ne ustvarjam nič posebnega so mi pa nekako pri srcu okrogle škatle, ja pa ne bi bilo slabo če bi seveda naredila kakšno Velikonočno voščilnico. Uživajte še naprej in še kaj lepega ustvarite.

  OdgovoriIzbriši
 7. Ni čudno, če nimaš časa za blog :) Toliko vsega se dogaja pri tebi - vse mavrično lepo in pisano. Princeski sta dobili pravo princeskino opravo. Se vidi, da sta več kot navdušeni.
  Čestitam za drugo obletnico.

  OdgovoriIzbriši
 8. Bom dia, obrigada pela sua visita, adorei seu blog, lindas crianças, trabalho infantil muito lindo, com carinho

  OdgovoriIzbriši
 9. Čestitke ob rojstnem dnevu :) Dogaja se ti kar naprej, pri nas tudi, pa pridni smo. Malo slikamo, malo mečkamo poli, pa malo rišemo oblekce za valeto :D

  OdgovoriIzbriši
 10. Čestitke za rojstni dan bloga :-) Najbolj so se mi v srce usedli tvoji deklici v lepih plesnih oblekah.Super! Tudi mi pečemo , praznujemo, mečkamo fimo, roj.dni se kar vrstijo in tako je potrebno rezljati tudi papir.Tako da...če potegnem črto - pestro kot pri vas.

  OdgovoriIzbriši
 11. Kako je pri tebi pestro in veselo. Čestitam. Lp

  OdgovoriIzbriši
 12. Česitke ob rojstnem dneva. Pa še na mnoga leta :))
  Kot vidim se pri tebi veliko dogaja. Pri meni je trenutno malo bolj zatišje, ampak upam da se bo kmalu kaj zganilo. Morda že ta konec tedna :))

  Lep teden ti želim.

  OdgovoriIzbriši
 13. Hihi, še ena, ki letos štirko obrne...
  Vse najboljše tako za tvoje "staranje" kot tudi za dve leti bloga. Ti leta dobro skrivaš, blogu jih pa itak ni treba.

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitke za rođendan, od srca!!!
  Baš ste se divno provele, puse tebi i tvojim ljepoticama!

  Pozdravček!:)

  OdgovoriIzbriši
 15. Vse lepo ob obletnici in še naprej toliko ustvarjalne energije,tudi jaz se trudim z ustvarjanjem samo gre bolj počasi,lepi princeski,moja deklica navdušena

  OdgovoriIzbriši
 16. Čestitke za rojstni dan. Kljub temu, da te ni bilo na blogu in smo te pogrešali, se vidi, da niste lenarili. Veliko se vam je dogajalo in bila si zelo pridna, da si vse to zašila in pripravila. Vse najboljše pa seveda tudi za tvoj rojstni dan. Kako se hitro obračajo ta leta. :)

  OdgovoriIzbriši
 17. Andreja, čestitke tudi k rojstnem dnevu Mavrične ustvarjalnice!!!! Zares je mavrična in naj bodo takšni tudi tvoji dnevi!!!! Čudovite umetnine! Krasni izdelki! In pinceski! Čarobni sta!
  p.s. Milo, o katerem sem se pred časom spraševala je očitno bilo staro... Včeraj smo jih naredili velikoooooooo:)

  OdgovoriIzbriši
 18. Čestitke ob blogoletnici :). Uživajte še naprej tako, plesne oblekice so pa prekrasne..uauuuu, verjamem, da so bili deklici "tanartalepši".

  OdgovoriIzbriši
 19. Vse najboljše, Andreja! Ja, pogrešana si na blogu, a kot vidim, ti čas hitro teče. Krasne stvari ste naredile na delavnicah, v šivanju si pa že prava mojstrica! Krasno!
  Vedno z veseljem pogledam tvojo mavrično paleto ustvarjalnosti. Še veliko lepih in veselih ustvarjalnih trenutkov ti želim tudi v naprej!

  OdgovoriIzbriši
 20. Čestitke tud od mene :):)

  OdgovoriIzbriši
 21. Vse čestitke za 2. rojstni dan in še na mnoga leta želim in seveda še mnogo lepih mavričnih objav.
  Lepo je pogledati tvoj blog,jaz si prav napolnim baterije.


  lp

  OdgovoriIzbriši
 22. Čestitke za oba praznika! Saj ti kar verjamem, da nimaš časa objavljati, ko pa se toliko dogaja!:):)

  OdgovoriIzbriši
 23. Čestitke za nikoli več 39. :o) Pogrešali pa smo te, ja!

  OdgovoriIzbriši
 24. Čestitke tudi z moje strani, za 2 leti in za nikoli več 39! :) Lepo je spet pogledati, kaj lepega ste ustvarili v tem času.

  OdgovoriIzbriši
 25. Tvoje mavrične objave mi polepšajo marsikateri dan. V tem času, ko nisi objavljala, ste veliko ustvarjale.
  Čestitke za rojstni dan in seveda ob drugi obletnici bloga.
  Barbara

  OdgovoriIzbriši
 26. Čestitke za tvojo lepo obletnico. Jaz sploh ne sledim več kdaj sem začela in koliko objav sem že napisalana svoj blog, bi bilo pa zanimivo pogledati. Sicer pa trenutno usvarjam nove čestitke za mojo Etsy trgovinico.

  Bodi fajn, Tanja

  OdgovoriIzbriši
 27. Joj, tudi ti si stara 2 leti. Zanimivo, kako veliko nas je začelo v istem letu s pisanjem.
  Čestitke in veliko ustvarjalnosti ti želim še naprej. Kot vidim, si zelo pridna.
  Plesni oblekici pa sta čudoviti.
  Jaz sem globoko v Srečnolonicah, ki prinašajo srečo na vse konce.

  OdgovoriIzbriši
 28. Draga Andreja, prav lepo te je zopet brati in z navdušenjem pogledati tvoje umetnije. Smo te pogrešali, vendar kot vidim nisi prav nič počivala saj je nastalo veliko stvari izpod tvojih spretnih in nadarjenih prstov. Bravo!!!
  Vile so fantastične, in se jim prav vidi, da rade uresničujejo drugim sanje.....
  Lidija

  OdgovoriIzbriši