21. mar. 2010

DARILCI

Današnja delavnica mi je dala takšen zagon, da sem dokončala še dve beležki, ki sta namenjeni dvema prijateljicama.

Prva je drobna, priročna za v torbico. Namenjena je prijateljici za rojstni dan. Njej se vedno nekam mudi, vedno ima kup nekih stvari za opravit, in kar je pozitivno, vse si zapisuje. Menim, da bo beležkico uporabljala..


Druga pa je namenjena kot darilce "kar tako", moji prijateljici Sabini, ki je obrnila nov list v življenju. Idej, zamisli in talentov ima mnogo.Beležka naj ji bo v pomoč da jih lažje ujame in pravilno usmeri.

Tole pa je popolnoma sama sestavila moja Tija. Tudi rožice je naredila sama.

6 komentarjev:

  1. Super si nadaljevala naučeno iz delavnice in zelo sta mi všeč ta tvoja izdelka. Sploh pa se mi dopade ta besedna zloženka 'lovilec idej' - originalno in zajame sporočilo, ki si ga namenila prijateljici. Super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lovilec idej ... zelo mi je všeč :) pa ne samo beležka, temveč ideja nasploh.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo pozdravljena in hvala za obidsk. Lepe stvari nastajajo pri tebi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super! Se prav vidi tvoj napredek! Dopade se mi ideja z lovilcem idej. Meni edino zvezki nič ne pomagajo... sem že kar nekaj krat preizkusila, pa se nikoli ideje ne ujamejo le v enem zvezku... še zmeri jih lovim z vseh vetrov...:) In bravo Tiji, super je naredila!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi meni je v oči najprej padel "lovilec idej". Kakšna fajn pogruntavščina! Tudi notranjosti so lepo izdelane. Pisane in zanimive, da popestrijo nujne dnevne zadeve.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidim, da si ti super talent za minije ker jih uspeš narediti hitro in neverjetno lepo! Rada opazujem tvoje ustvarjanje detajlov!!! Bravo!

    OdgovoriIzbriši