13. mar. 2010

VINTAGE

Danes je bila res ena lepa sobota. Deležna sem bila pozitivne energije, ustvarjalnih iskric, dobre družbe in udeležbe pri nastajanju prečudovitih izdelkov. Ja, bila sem na Janini Vintage delavnici. To je kar pestra sprememba v mojem trenutnem vsakodnevnem tempu. Jana o tebi res lahko izrazim mnenje samo v superlativih. Tvoji izdelki so res nekaj posebnega in polni kreativnih in izvirnih idej. Užitek jih je gledati in verjamem, da ti je tudi v užitek ko jih ustvarjaš. Veseli me, da si del svojih idej in "pogruntavščin" delila z nami. In ve punce, krasne ste.Veseli me da me je Petra izzvala da se pridružim temu virtualemu svetu in vidim kaj se dogaja okoli mene. Res sem pozitivno presenečena. Pobrskala sem po vaših blogih in vse imate "zlate roke". Ne morem verjeti, da ena majhna Slovenija premore toliko talenta. Upam da vas bom lahko dohajala :) Definitivno pridem na delavnico tudi naslednjo soboto.

Tole je moj izdelek

Kaj mi je bilo pa najbolj všeč. Definitno rožice. Juhu sedaj znam sama narediti rožico. Zelena  je nastala na delavnici ostale pa že doma s pomočjo moje petletnice. 

6 komentarjev:

  1. Andreja, tzako vesela sem, da smo se srečale in tvoj LO je res nekaj posebnega. Vidim, da si nadaljevala z delom in ustvarila čudovite rožice, res so nekaj posebnega!!!!!! Sedeaj pa na delo in komaj čakam tvoj naslednji LO! IN tudi jaz komaj čakam soboto!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej Andreja, pa sem te našla tudi v ustvarjalnem svetu. Dobrodošla in na veliko lepih ustvarjlanih trenutkov. Pa vidim, da si objavila že kar nekaj stvari. Tista torbica muca mi je zelo všeč :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. A so tebe tudi prevzele rožice ;) Zgleda so vse. Sicer pa tudi ti pridno ustvarjaš.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja se trudim. Hvala za spodbudne besede. Tako super ste, da komaj čakam vsak večer da se malce priklopim in pokukam kaj ste ustvarile, povedale, doživele...Hm res postajam zasvojena...

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, sem pregledala vse tvoje izdelke ob strani! Škoda, ker se jih ne da povečati. In ti se sprašuješ, če nas boš dohajala!! Meni se zdi bolj vprašanje, če bo KDO TEBE dohajal! Fuzija stekla-UAU!!

    OdgovoriIzbriši