13. dec. 2010

Ustvarjanje, Adventni sejem, podarjeno,..

Pišem prvi stavek in razmišljam kako bi na kratko povedala in v sliki pokazala vse kar želim. Pa mi kot ponavadi verjetno ne bo uspelo. Se bom pa poskušala omejiti bolj na sliko...
Zadnjih 14 dni, je bilo pri meni bolj ali manj stresno, stalno neka naglica, ki se je zaključevala z nedokončanimi željami dneva, ampak kar je je. V mavrični delavnici, ki je začasno prevzela skoraj vse stanovanjske površine, je nastalo kar nekaj novih zadevic, saj je božiček že dnevno klicaril,..☺ Nekaj bližnjih predstavitev..















Potem je prišla sobota in zgodil se je Adventni sejem.
Bilo je res čarobno, sami veseli obrazi in pristni nasmehi, tako med ustavarjalkami, kot med obiskovalci, ki so si skozi ves čas sejma ubrano podajali kljukico od vrat in tako s svojo prisotnostjo posrbeli da je bilo dogajanje ves čas živahno, da se je slišal smeh, pogovor, da je dišalo po kuhančku, piškotkih in veselju. Hvala vsem ki ste se odzvale povabilu in prišle pokukat.. Res vas je bilo lepo videti... Sedaj pa reportažica..

moj štantek in moja šefica



























In za konec še nekaj lepega. Kristina ustvarjalka, ki jo najdete pod blogom Blackbirds Bags je nesebično poklanjala blago. Hitro sem se pofočkala pod njeno objavo in zgodilo se je, da sem bila med prejemnicami večjega paketa blaga. In ja, res ga je veliko. Blago je pri meni že dober teden dni ampak se do danes še nisem uspela zahvaliti. Kristina še enkrat hvala za to darilo, ki je polepšalo dan meni in otrokom. Majhen delček blaga sem obdržala in ga bom uporabila za moje sovice in hiške, ostalo pa je odromalo v  šolo in vrtec, kjer ga bodo sigurno s pridom uporabili.



11 komentarjev:

  1. Prekrasnan foto-prilog uživala sam!!!
    Lp.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito in veliko si povedala s temi lepimi fotografijami.
    Izdelkov pa imate za celo vlakovno kompozicijo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Madonca, si ustvarjalna! Same prelepe stvari. Škoda, da nisem mogla na adventni sejem, očitno je bila prava paša za oči.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uf, tukaj pa je lep kupček izdelkov.

    OdgovoriIzbriši
  5. Me encanto tu post, una maravilla de trabajos.
    Bss.

    OdgovoriIzbriši
  6. Res je bilo lepo! Uživala sem v krasnih stvaritvah, vse pohvale vsem! Moja nova oblekica za mobija pa že pridno služi svojemu namenu! Tako ga vsaj najdem v torbici:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zares si bila zelo pridna, veliko prelepih izdelkov. Hvala, ker si nam s slikami približala sejemsko ponudbo. Se vidimo naslednje leto.

    OdgovoriIzbriši
  8. Andreja! Hvala za vse! In za potrpežljivost!!! Res je bilo krasno! In vesela sem, da sem te spoznala, pa čeprav ni bilo ravno veliko časa za klepet...
    ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasan blog i radovi...ali baš mi je upala u oči ona torbica s pčelicom..preslatko!
    Lijep pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  10. Lepa reportažica za vse tiste, ki se nismo mogli udeležiti! Koliko lepih stvari! :)

    OdgovoriIzbriši