29. avg. 2011

Čarobno tako in drugače

En lep pozdravček vsem.
Tako dolgega odklopa si pa že dolgo nisem privoščila, ampak priznam, da me je tale dopust tako utrudil, da je vročina preteklega tedna dodala še pikico na i in vse skupaj je vodilo v kolaps. Končno se je malo ohladilo in ohladitev me je spet postavila na realna tla in mi dala kanček energije..

Torej za leto dni smo se zopet poslovili od naše prijetne in udobne plažiceOd kičastih sončnih zahodov
 Od morskega konjička Ferdinanda

Od prijetno zaokroženih kamenčkov, ki so tako primerni za stopicanje in fotografiranje izdelkov.

Preden pa sem odšla na dopust je po pošti prispel mavričen paketek. Tako sem bila vesela, da sem kar vriskala. Že nekaj časa si želim na zadrgicah torbic in toaletk imeti nekaj posebnega in ker sama nisem ravno najbolj spretna s fimo maso, sem za pomoč prosila Jano, ki je s svojimi čarobnimi prstki kljub vročini malo zamesila in ustvarila cel kup pisanih lepotk, ki bodo od sedaj naprej krasile moje torbičke, toaletke in peresnice☺

Takole pa to izgleda na peresnici

Za konec pa vas popeljem še na včerajšnji Čarobni dan, ki se je zgodil v Arboretumu. Bilo je sicer malce hrupno ampak vseeno prijetno. Otroci so lahko jahali konjičke, se slikali in peljali v kočiji, obiskali razne pravljične deželice in ustvarjalne delavnice, se naskakali na napihljivih gradovih,..

Mi smo se seveda najdlje zadržali med tropskimi metulji. V Arboretumu bodo še do 31. avgusta, tako da če želiti občutiti mehkobo metujevih kril in se nagledati lepotk v živo vam ogled priporočam. Za tiste, ki ne utegnete pa sem nekaj primerkov ujela v objektiv.

Seveda so zanimivi tudi plezilci in definitivno je bila luštna atrakcija tale pitonček, s katerim sta se slikala Tija in njen prijateljček Tevž. Pa tukaj ni bil potreben samo pogum, uporabiti sta morala tudi mišice, saj tale lepotek tehta dobrih 10 kilogramov.


Še nekaj foto utrinko v Čarobnega dne

S tem zaključujem današnjo objavo. Bodite lepo, izkoristite še zadnje "predšolske in predvrtčevske" sončne dni. Poljubite in objemite svoje najdražje in se veselite življenja, kakršno nam je že pač namenjeno! Pa seveda, ne pozabite ustvarjati☺

7 komentarjev:

 1. Hvala za to čarobno fotoreportažo. Vidim, da je bilo nadvse fino in ste se imeli lepo.
  Janini pisani dodatki se čudovito ujemajo in razumejo s tvojimi krasnimi izdelki.

  OdgovoriIzbriši
 2. Woow... koliko divnih fotografija si snimila, imala si stvarno divan godišnji odmor!
  Uživala sam u tvojoj fotoreportaži!

  Kiss i lijep pozdrav:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Stvarno divan odmor.Aktivno pravi!

  OdgovoriIzbriši
 4. ne sumnjam da si dobro napunila baterije i da te ni vrućina pretjerano omela u odmoru:))....vidim da su i djeca uživala,meni već sam pogled na leptire izmamai osmjeh:)).....a zmija brrrr:(((...
  sad samo mogu zamisliti kakve ćeš sve lijepe stvari raditi kad sjedneš za mašinu:)))

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo preživeto poletje dopolnjeno s čarobnim dnem za piko na i. Krasne fotke, sploh tiste s plaže. Verjamem, da je kar težko odditi domov.

  Kača pa bljak. Prvič sem se ena takšne 'ta zaresne' dotaknila v Stockholmu. No ja, občutek je takšen kot bi božal usnjeno torbico. :)

  Obeski pa upam, da bodo služili svojemu namenu in sledili tvoji ideji. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Jupi za dopust, a ne?! Čudovito izgleda! Kakšno je bilo šele doživetje v resnici?!
  Hvala za namig v Arboretum! Mi letos še sploh nismo bili tam...
  Prijeten skok v novo šolsko leto! Ne dvomim, da bo zate tudi ustvarjalno :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Fino ste se imeli! Pa tudi meni je všeč, da se v arboretumu dogaja precej več kot včasih :).

  OdgovoriIzbriši