12. jun. 2014

Še kar pri mojih kiklcah, torbicah in oblekcah

Malo prej sem se zalotila, da se pretegujem in neuspešno poskušam najti pozo v kateri bi me hrbtenica čim manj bolela. Malce sem sem sprehodila, pretegnila, pa nič ne pomaga.. To se zgodi, če se človek tako zakoplje v ustvarjanje, da pozabi na fizikalne zakone. Heh, no ampak moje mehki usnjeni stol in računalnik pa lahko malce pripomoreta k strnjevanju misli in hrbteničnemu olajšanju. Res je bil že čas, da malce pokukam kaj ustvarjate in da tudi sama malce strnem zadnje ujete izdelke.
Kot sem napisala v zadnji objavi sem sem res vrgla v kiklce. Tako jih je luštno delati in tako sem zadovoljna ker dekletom, ki jih nosijo res lepo pristojijo.


Kompletek - oblekica, bolero in torbica

Tudi otroške kiklce so en sam cukrček za izdelovati

Moj najljubši model tunike sem predelala v poletnega in ga oblekla v meni najljubšo barvo. Ja trenutno se me drži zelena☺

Še vedno pa so železni repertoar torbice.. nikoli se jih ne naveličam
 
Pa plaža že vabi..

Topli dnevi pa seveda vabijo v naravo, na sprehode in pohode.. da ne vlačimo prevelikih borš s seboj, saj je v tej vročini teža hitro preveč nadležna sem se končno v malo bolj poglobila v mojo "športnico". To je majhna cca 30x20cm velika torbica v katero gre ravno prav. Plastenka z vodo, denarnica, robčki , čokolada in še kakšna malenkost☺

 Sedaj pa dovolj o meni. Grem pokukat kako je pri vas! Lepo bodite in ostanite ustvarjalni!
Andreja

3 komentarji:

 1. Joj, Andreja, koliko noro dobrih oblačil in torbic. Krila so mi enkratna in zgledajo, da se zelo lepo nosijo. Bi kar kakšno "posvojila" :)
  Tudi vse ostalo je fantastično.

  OdgovoriIzbriši
 2. Svetovne stvari. Tako krila kot tvoje tunike so mi zakon.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krila so res fenomenalna. Včasih tudi sama kakšno zašijem, pa so mi tvoja bolj všeč, ker so bolj pisana. Ali te lahko vprašam, kje nabaviš kovinske dele za torbice (drsnike, rinke in karabine)? Če boš odgovorila bom zelo zelo vesela.

  OdgovoriIzbriši